Vizitator Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Goodwood Festival of Speed - 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 CCM au lansat ieri in premiera un nou motor, varianta precedenta (poza 1) serie limitata de 250 de bucati, s-a vandut aproape pana la epuizare la BIKE SHED anul asta. Varianta noua, restyled: some other cool stuff: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 (editat) Maxim de fain CCM-ul anterior, respectiv Spitfire Scrambler. Flat Tracker-ul acesta, nou, hmm, nu mi se pare asa fain. Chestiune de gust. Din pacate, CCM si promovarea sunt niste notiuni din lumi separate. Site-ul lor este... no comment. Cred ca si rusii de la Ural sau indienii de la Enfield ii depasesc serios la capitolul acesta. Foarte putine informatii pe net, videoclipuri cu sunetul sau ride review-uri...nimic. Motor de 600 cmc de la cine? Cand am vazut placuta aceea cu 71 pe Tracker am crezut ca au motoare de pe Husqy-ul 701. Pacat, fiindca sunt niste motociclete foarte interesante. Multumesc pentru poze si poveste! Editat Iulie 1, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Maxim de fain CCM-ul anterior, respectiv Spitfire Scrambler. Flat Tracker-ul acesta, nou, hmm, nu mi se pare asa fain. Chestiune de gust. Din pacate, CCM si promovarea sunt niste notiuni din lumi separate. Site-ul lor este... no comment. Cred ca si rusii de la Ural sau indienii de la Enfield ii depasesc serios la capitolul acesta. Foarte putine informatii pe net, videoclipuri cu sunetul sau ride review-uri...nimic. Motor de 600 cmc de la cine? Cand am vazut placuta aceea cu 71 pe Tracker am crezut ca au motoare de pe Husqy-ul 701. Pacat, fiindca sunt niste motociclete foarte interesante. Multumesc pentru poze si poveste! Dupa capacul de la chiulasa pare sa fie un Husky, dar nu bag mana in foc, imi place cadrul, nu-mi place bascula in schimb, mi se pare neterminata sau mai bine zis flimsy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Aveti dreptate, e motor de Husky. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Motorul de pe Husqy 630... Bine ca facem noi munca de "defectivi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 specs: https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/news-and-views/news/2017/february/ccm-spitfire-set-to-land-in-the-spring » Post actualizat in 01 Jul 2017 16:14festivalul e live pe facebook azi si maine: https://www.facebook.com/search/top/?q=goodwood%20festival%20of%20speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Pentru cei cu enduro-touring , weekendul urmator este ABR Midlands Rally , https://adventurebikerider.com/forum/142-abr-midlands-rally-7th-9th-july-2017/581164-abr-midlands-rally-2017-sign-up-thread-7th-9th-july.html Mai sunt si intrunirile saptamanale South Midlands Bike Nites Cotswolds bike nites pentru cei din zona. » Post actualizat in 21 Jul 2017 22:05Saptamana viitoare este intrunire moto in Calne . » Post actualizat in 21 Jul 2017 22:05edit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 OCTO GP, cateva poze de joi: Duminca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Motorcycle Live Show NEC Birmingham 18-26 noiembrie 2017 http://www.motorcyclelive.co.uk/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate