danny42 Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Salutari, Detin o Honda Deauville 650 din 2001.Am demontat si golit rezervorul ca sa pot monta un furtun nou la - filtru benzina.Pe partea de jos a rezervorului- dreapta sunt 2 tevi,subtire si una mai groasa.Am inteles ca acelea sunt prea plinul(overflow) si aerisirea (breather).Poate stiti la ce folosesc furtunele astea.Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Pai in rezervor trebuie sa ai 3 furtune: Unul este alimentarea cu benzina care merge in carburator, unul breatherul, si unul cel de supraplin cum ii spui tu. In poza cred ca este breatherul, cel subtire iar celalalt ar trebui sa aiba capatul undeva jos. Cel mai sigur verifica in cartea tehnica, insa eu asa imi amintesc ca aveam la Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 Nu stiu la ce folosesc acele FURTUNURI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 Pe vremuri, furtunul era bun...de ars pustanii la fund. De, vremuri grele comuniste. Daca nu stii ce faci, de ce bagi mana? Poate strici ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny42 Postat August 1, 2017 Autor Share Postat August 1, 2017 (editat) deci stii cum le zice dar nu stii la ce sunt bune? Nu stiu sigur pt.ce sunt furtunurile (nu ţevile) incercuite in poza » Post actualizat in 01 Aug 2017 08:31 Pe vremuri, furtunul era bun...de ars pustanii la fund. De, vremuri grele comuniste. Daca nu stii ce faci, de ce bagi mana? Poate strici ceva.... Mecanic sa vina la motor nu am, pe platforma nu vreau sa o pun, trebuie sa ma descurc singur sau cu ajutor eventual de pe forum. » Post actualizat in 01 Aug 2017 08:35 » Post actualizat in 01 Aug 2017 10:12 http://www.unsersbandebikersdu67.com/2016/02/deauville-650-demontage-du-carenage-et-du-reservoir.html Editat August 1, 2017 de danny42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat August 1, 2017 Share Postat August 1, 2017 Pune-le la loc asa cum le-ai scos si va fi ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate