nikel1992 Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Dupa nenumaratele probleme cu Vespa prietenei mele, am intampinat una noua. I s-au rupt toate urechile de pe motor in care era prins cricul central. Problema era mai veche, urechea principala fiind rupta de cand l-am cumparat. Este cineva care ma poate ajuta cu sudarea sau crearea unui suport pentru un cric lateral, sau sudarea cricului principal direct pe blocul motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat August 9, 2017 Autor Share Postat August 9, 2017 Găsești cric lateral aftermarketurile Am o curiozitate.cati bani te a costat mizeria cu istorie? » Post actualizat in 09 Aug 2017 17:53 La dracu cu autocorectul La ce anume te referi? Nu este prevazut din ce stiu eu cu cric lateral , deci nu stiu unde sa montez cricul si arcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Funk Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 https://www.louis.eu/artikel/buzzetti-side-stand-for-various-models-fuer-piaggio-vespa-vespa-et2-50-i-e/10046810?filter_bike_id=2696&filter_article_number=10046873&list=363158608 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Sunt sudori artisti in Bucuresti. Eu stiu unul care a lucrat la Rolls Royce, suda turbine de avion. Dar sa fii pregatit cu suma potrivita, omul nu e ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 al tau nu are cric lateral? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat August 11, 2017 Autor Share Postat August 11, 2017 Nu, nu are , o sa cumpar asa ceva https://scuter-centre.ro/magazin/crick-lateral-vespa-et2-et4.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 bafta la mesterit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate