Sari la conținut

Razvan Funk

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Razvan Funk

  1. Scot la licitatie cizme flm numarul 43 Nu au protectiile din partea de lateral, cele care se schimba cu suruburi. Sunt exact cum se vede in poze. Locatia Arad. Se trimit si prin posta/curier. Pretul incepe de la 200lei!
  2. Am cautat singur pe net, prietene. Cand am spus de recomandat, ma refeream la simplul fapt ca altii au schimbat bujii, nu una, poate cateva zeci si stiu care e diferenta intre una iridium si una standard, de 10lei. Cum naiba sa strici amestecul de benzina-aer cand pui filtru sport? La ce? La bitigla? Chiar e un raspuns care lamureste o gramada de lume. Numai bine!
  3. Linoleu deala are...cu aluminiu as incerca, dar o sa caut si de pvc, multumesc frumos
  4. Iti recomand CBR, e destul de comoda si foarte iertatoare! La intaltimea ta e ok un varadero sau incearca un husqvarna tot de 125...dar nu cred ca gasesti la pretul asta.
  5. Nu inteleg o chestie. De ce daca nu a oprit a trebuit sa dea peste el? Daca era un copchil de 20 ani cu un bolid de sute de mii, se mai baga in el? Sau il lasa sa se duca de frica? De ce il baga pe motociclist sub masina ca sa il opreasca? Pentru ca nu e ferit de nimic? Gradul lui de protectie era aproape 0? Nu s-a oprit, aia e, sunt o gramada in tara asta si in alte tari care nu au oprit. Si "militienii" astia n-au pic de suflet, te distrug pe viata pentru ca asa stiu ei. Ambii sunt de vina dar nu cred ca e ok cum s-a protejat!
  6. Cat e un bilet cu un asemenea autobuz? <3
  7. Am inteles. Eu m-am gandit la tabla, sa o tai eu putin mai mare si sa intorc marginile o data, de doua ori. Mi s-a parut cea mai ieftina metoda ) Multumesc O sa caut in Dedeman sa vad cu ce le pot adapta.
  8. Salut! Am niste genti laterale Louis, sunt foarte multumit de ele! Dar problema este urmatoarea: In momentul achizitiei mi-au venit acasa gentile, cu niste plasticuri foarte moi...ce se pun in genti, in buzunarele "speciale" pentru asa ceva. Acele plasticuri sau ce naiba sunt, nu pastreaza forma normala a gentii ci se indoaie... Cu ce as putea inlocuii acele plasticuri? Am intrebat pe ici pe colo si unii au recomandat plexit sau tabla (sa ii bat marginile cu ciocanul de vreo 2-3 ori sa nu ma tai..)
  9. Razvan Funk

    Traseu Arad

    Multumesc frumos tuturor!
  10. Razvan Funk

    Traseu Arad

    Salutareee! Imi puteti recomanda niste trasee moto doar prin judetul arad? Va rog frumos
  11. Am auzit si eu ca un filtru sport da un cal, doi in plus. E ok si cu cel standard...dar nu stiu ce firma e mai buna. Deci bujiile Iridium sunt mai bune, in ce sens? Scanteie mai buna? La cati km sau cum se schimba?
  12. Salut. Am un cbr de 125 (2005) Motoru' are 40k km. In ultimii 10-15mii (sau mai bine) nu a fost schimbata bujia...As vrea stiu ce bujii recomandati si de ce! Dar si niste filtre de aer si un tank bag daca aveti!
  13. https://www.louis.eu/artikel/buzzetti-side-stand-for-various-models-fuer-piaggio-vespa-vespa-et2-50-i-e/10046810?filter_bike_id=2696&filter_article_number=10046873&list=363158608
  14. Foarte frumos! A4a poza e facuta pe langa Arad?
  15. Saluuut! https://www.ktmexc.ro/Cizme-enduro-motocross-Gaerne-SG12-Neon-Yellow-Grey-2016 » Post actualizat in 04 Aug 2017 16:39 Sauuu si mai ok pe moto24 Cred ca asta e modelul care iti convine mai mult https://www.moto24.ro/produse/cross-enduro/cizme-cross-enduro/gaerne-cizme-sg12-mx-2016-grey-yellow.html Numai bine!
  16. Imi pare rau daca cumva nu am zis ceva ok, am verificat. Ii trebuie unui amic, el mi-a zis ca asa e, asa caut! Nu se gaseste cum cere, aia e.
  17. Salut!! Dezmembreaza cineva kawasaki zx6r din 2007? model facelift? Ma intereseaza carena de la far, farul si carenele laterale! Nu ma intereseaza culoarea.
  18. Superbe peisaje, superba calatorie! Nu cred ca in zilele petrecute prin Norvegia, Suedia s-au auzit claxoane cum se aud la noi in tara.
  19. Altii nu vad camioane si trenuri...cum sa il vada Hrubaru' cu uriasu' ala...Feisbuchisti. Insanatosire grabnica
  20. Ceva de A2 touring sau touring sport? 1.80 si 90-95kg sportiv.
  21. Poti sa dai o fuga si pana la Roma si in drumul tau dinspre Viena spre Venetia te poti baga prin slovenie, si intrii pe la Trieste in italia In plecarea ta spre vama din Nadlac, te pot sfatuii sa o iei pe la Alexandria-Craiova-Drobeta-Resita-Timisoara si Arad si tot pe national/european pana in vama Cel putin de la craiova pana la arad ai un drum bun, mai intalnesti cate o masina de care sa razi si asa mai departe. O sa te plictisesti rau de autostrada!
  22. Am vazut pe louis dar cred ca la o firma ce infoleaza masini gasesti exact asa cum vrei
×
×
  • Creează nouă...