Florin_ Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 Salut, Incepand de astazi am intrat in posesia unei motociclete KTM LC4 640 - Enduro cu aproximativ 41.000 KM. In una din zilele urmatoare intentionez sa ii fac revizia si am pregatit o lista cu ce trebuie sa schimb. Rugamintea mea este completati daca am omis ceva. Mentionez ca aceasta este prima motocicleta. inlocuire ulei motor: Motorex 10w50/ Yacco inlocuire antigel: Motorex inlocuire lichid ambreiaj: Motorex 75 verificare lant si gresare verificare absobrant soc inlocuire bujie: NGK DCPR 8 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 reglare joc supape e cam necesar la acest model destul de frecvent . mai ales daca esti nou proprietar si nu ai o dovada certa ca vechiul proprietar n-a facuto de foarte curand , si eu la a mea am zis ca totusi sa trag o privire la supape iar pe cele de admisie desii nu faceau zgomot , le-am gasit prea stranse . oricum innarmeaza-te cu ceva rabdare daca vei lucra singur , ai aici un tutorial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_ Postat August 14, 2017 Autor Share Postat August 14, 2017 Salut, Iti multumesc pt informatii. Din pacate nu ma pricep atat de bine asa ca voi solicita ajutorul unui mecanic pt acest reglaj. Imi poti recomanda unul bun? Din ce am citit aici, pe forum. Razvan de la AXXA pare sa fie un mecanic ok si mai are un avantaj: este aproape de mine (locuiesc in zona Dristor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Mergi la Jumba cu el ca sa nu zici dupaia ca e naspa KTM ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_ Postat August 14, 2017 Autor Share Postat August 14, 2017 Salut, Unde il pot gasit pe "Jumba"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Salut ! Momentan nu este în Bucuresti, dar poti sa-l suni la : 0735.862.388. Bine ai venit în rândul "portocalelor" !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Intradevar Jumba este cel mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 +1 jumba= parintele portocalelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Salut, Incepand de astazi am intrat in posesia unei motociclete KTM LC4 640 - Enduro cu aproximativ 41.000 KM. In una din zilele urmatoare intentionez sa ii fac revizia si am pregatit o lista cu ce trebuie sa schimb. Rugamintea mea este completati daca am omis ceva. Mentionez ca aceasta este prima motocicleta. inlocuire ulei motor: Motorex 10w50/ Yacco inlocuire antigel: Motorex inlocuire lichid ambreiaj: Motorex 75 verificare lant si gresare verificare absobrant soc inlocuire bujie: NGK DCPR 8 E Ei, ai verificat absorbantul soc? Always recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate