Razvan Funk Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Salut! Am niste genti laterale Louis, sunt foarte multumit de ele! Dar problema este urmatoarea: In momentul achizitiei mi-au venit acasa gentile, cu niste plasticuri foarte moi...ce se pun in genti, in buzunarele "speciale" pentru asa ceva. Acele plasticuri sau ce naiba sunt, nu pastreaza forma normala a gentii ci se indoaie... Cu ce as putea inlocuii acele plasticuri? Am intrebat pe ici pe colo si unii au recomandat plexit sau tabla (sa ii bat marginile cu ciocanul de vreo 2-3 ori sa nu ma tai..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Funk Postat August 19, 2017 Autor Share Postat August 19, 2017 Am inteles. Eu m-am gandit la tabla, sa o tai eu putin mai mare si sa intorc marginile o data, de doua ori. Mi s-a parut cea mai ieftina metoda ) Multumesc O sa caut in Dedeman sa vad cu ce le pot adapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Daca nu ti-ai rezolvat problema, am cumparat acum cativa ani, din Dedeman sau Hornbach, nu mai tin minte, o placa de 50 x 50 cm din PVC. Intreaba de ele, erau mai intr-un colt, nu se vedeau. Am patit si eu aceeasi poveste cu geanta de rezervor din acelasi set, banuiesc, acel plastic s-a sfaramat. Mai poti incerca cu niste linoleu mai gros, nu neaparat panzat. Varianta cu tabla, daca nu este din aluminiu, va fi geanta mai grea decat continutul. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Funk Postat August 24, 2017 Autor Share Postat August 24, 2017 Daca nu ti-ai rezolvat problema, am cumparat acum cativa ani, din Dedeman sau Hornbach, nu mai tin minte, o placa de 50 x 50 cm din PVC. Intreaba de ele, erau mai intr-un colt, nu se vedeau. Am patit si eu aceeasi poveste cu geanta de rezervor din acelasi set, banuiesc, acel plastic s-a sfaramat. Mai poti incerca cu niste linoleu mai gros, nu neaparat panzat. Varianta cu tabla, daca nu este din aluminiu, va fi geanta mai grea decat continutul. Succes Linoleu deala are...cu aluminiu as incerca, dar o sa caut si de pvc, multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Baga ceva "safe"... in eventualiatea unui incident, risti sa te ranesti nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 https://www.facebook.com/BBCRacing/videos/1950670751829207/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate