m0jave Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 (editat) De pe InfoTrafic... Daca nu ma insel, motorul e un CRF250 (oare?) pe care il tot vedeam parcat in fata la Vodafone. Stie cineva mai multe? Editat August 21, 2017 de m0jave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 (editat) nope, dominator Editat August 21, 2017 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat August 21, 2017 Autor Share Postat August 21, 2017 Mbene. Tot imi pare rau, evident, dar mi-era deja drag CRF-ul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 da, baiatul a fost transportat la spital, acuza dureri la picior, ceva la glezna, politia a fost la fata locului, s-au facut masuratori, probabil se deschide dosar penal pentru inceperea urmaririi penale pentru vatamare corporala, motoreta a fost dusa in OMV si parcata acolo, nr moto B10YOH. Vina a fost a soferului care l-a mutat de pe banda 2 pana in stalpii de pe marginea drumului, mai mult nu se stie momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 A zis ca e dominator! Mbene. Tot imi pare rau, evident, dar mi-era deja drag CRF-ul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat August 21, 2017 Autor Share Postat August 21, 2017 A zis ca e dominator! "Tot imi pare rau, evident, dar mi-era deja drag CRF-ul ala." = Ma bucur ca nu era CRF-ul ala, dar tot imi pare rau si de baiatul cu Dominator. Am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Esti foarte de treaba ! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate