Florentin Gavrila Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Salutare Astazi am servisat furca si am observat ca imi musteste ulei de jos (incercuit cu rosu poza) Mecanicul spune ca nu e din vina lor Aveti idee de ce musteste pe acolo ulei? Nu se prelinge de sus de la simering ci de jos de unde am incercuit cu rosu Astept parerea unui mecanic Multumesc mult de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 (editat) Florentine unde ai facut furca la noi in oras? Editat August 23, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 ai sters dupa montaj si a aparut din nou uleiul acolo? sterge si tu bine tot telescopul si vezi daca mai apare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florentin Gavrila Postat August 23, 2017 Autor Share Postat August 23, 2017 ai sters dupa montaj si a aparut din nou uleiul acolo? sterge si tu bine tot telescopul si vezi daca mai apare. Salut Am sters si tot apare Cand apas pe furca iese usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Poate au pus simeringul de ulei invers.Cu siguranta trebuie desfacuta din nou suspensia si verificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Degreseaza si sufla cu aer comprimat. Daca reapare, treuie demontat ansamblul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate