Marius03NMG Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Salut! Am cumpărat de curând un carburator k 68 ptr planeta 5 și nu știu dacă l.am ales bine. As fii recunoscător dacă mi.ati spune o părere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 sigur filtrul de aer pe care il folosesti nu e ce trebuie. Vezi ce jiglere are in el - e singura diferenta intre tipurile existente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat August 25, 2017 Autor Share Postat August 25, 2017 Filtrul lui de planeta nu.mi încape, iar cu filtru de Ij56 nu vrea să meargă! Merge foarte înecat, fara aer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 intr-adevar filtrul de 56 nu merge cu carburator k68. Poti pune o bucata de furtun si sa pui filtrul de planeta in unghi putin mai sus. Face o mare diferenta. Eu am ciomuit marginea aia de metal de pe cartere ca sa imi icapa filtrul. Acum nu as mai face asa dar la vremea aia nu aveam alte optiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat August 25, 2017 Autor Share Postat August 25, 2017 O să încerc și așa! Multumesc ptr sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 (editat) Găseşti filtre sport la magazinele ce comercializează piese de scutere. Sunt cele mai indicate/eficiente. Acelasi tip de filtru de aer folosesc şi eu pe IJ 56 împerechiat cu carburator K63. Editat August 25, 2017 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat August 26, 2017 Autor Share Postat August 26, 2017 De la acest gen de magazin am luat și eu filtrul pe care îl am acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 filtrele sport sunt o greseala. Pana la urma e treaba voastra dar motorul are nevoie de filtru rezonant ca sa mearga bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat August 26, 2017 Autor Share Postat August 26, 2017 Sa știi că ai dreptate, mie unu nu prea îmi place cum se comporta motorul, d.asta am și întrebat, inițial am crezut că e de la carburator! O să încerc să.I pun filtrul de planeta. Și motorul e după reparație capitală și mă gândesc că după mai mulți km de așează și merge mai ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MinciuIonut Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Cat ai dat pe carburator si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Octombrie 23, 2017 Autor Share Postat Octombrie 23, 2017 Gaspar! 200 lei! După ce i.am pus filtrul lui de planeta, merge de duduie! Recomand cu încredere k68 pekar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Timpau Virgil Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 As dori sa cumpăr si eu un carburator k 68 pentru IJ planeta 5 de unde as putea Achiziționa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Gașpar 0744472055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Mai 28, 2019 Autor Share Postat Mai 28, 2019 A ridicat pretul! Acum sunt 300 lei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate