biancocelleste Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Scuzati-mi offtopicul, dar plec din tara si n am AC la masina.Ma puteti trimite la cineva care sa ma rezolve maine, 29 august, dupa 18,30, in Bucuresti?Model: Citroen C4 coupe 2006, i-am bagat freon, dar degeaba. Multumesc anticipat, dau o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Seraceste vremea, nu mai ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 http://gesservice.ro/ la astia mi-am facut eu compresorul acum cativa ani si a mers impecabil. Nu cred ca ii gasesti dupa 6.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Scuzati-mi offtopicul, dar plec din tara si n am AC la masina. Ma puteti trimite la cineva care sa ma rezolve maine, 29 august, dupa 18,30, in Bucuresti? Model: Citroen C4 coupe 2006, i-am bagat freon, dar degeaba. Multumesc anticipat, dau o bere! speli cu furtunul radiatorul de a.c dar nu cu presiune f mare daca zici ca ai bagat freon » Post actualizat in 28 Aug 2017 20:43 Seraceste vremea, nu mai ai nevoie Ai nevoie tot timpul anului de el ca se abureste geamurili si dc e ploaie sau ninsoare.. » Post actualizat in 28 Aug 2017 20:55 Scuzati-mi offtopicul, dar plec din tara si n am AC la masina. Ma puteti trimite la cineva care sa ma rezolve maine, 29 august, dupa 18,30, in Bucuresti? Model: Citroen C4 coupe 2006, i-am bagat freon, dar degeaba. Multumesc anticipat, dau o bere! .....iar pt viitor sa stii ca e unul la dezmembrari pe nicolae teclu,la iesirea spre A2.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian_S Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Un prieten cu C4 2007 a avut problema similara, bagat freon, scapa pe la valva. A rezolvat prin schimbarea acesteia ( la Ad Garage - zona Laromet/Bazilescu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 29, 2017 Autor Share Postat August 29, 2017 Am ajuns unde trebuia, problema e la toata instalatia - radiator de clima (Condensator) si conducte corodate, vai mama lor. Multumesc tuturor, din partea, se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 unde ai mers pana la urma ? la ce am recomandat eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 31, 2017 Autor Share Postat August 31, 2017 Da, in zona Nicolae Teclu am fost, in complex IOR 2 la un baiat George parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate