GeorgeSipos Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Salut! Sunt pe cale sa achizitionez un Ducati Monster 600 din 2000, baiatul de la care vreau sa il iau a spus ca este nu functioneaza deloc kilometrajul. Stiu ca sunt anumite probleme cu instalatia electrica la Ducati, insa vreau sa stiu daca se poate repara problema cu acel kilometraj, ce presupune asta si cat e de costisitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 M600 din 2000 cred că are melc. Sistem mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Prima data poti verifica cu un alt bord, unul care stii ca functioneaza cu siguranta. Completeaza la profil datele, daca esti din capitala te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeSipos Postat August 30, 2017 Autor Share Postat August 30, 2017 M600 din 2000 cred că are melc. Sistem mecanic. Ce inseamna asta mai exact? Prima data poti verifica cu un alt bord, unul care stii ca functioneaza cu siguranta. Completeaza la profil datele, daca esti din capitala te pot ajuta. Sunt din Satu Mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Ce inseamna asta mai exact?ca nu e nimic electronic ci cu melc + cablu + ceas mechanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 ca nu e nimic electronic ci cu melc + cablu + ceas mechanic. Adica poate fi manarit cu bormasina si nu ai nevoie de computer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeSipos Postat August 30, 2017 Autor Share Postat August 30, 2017 Adica poate fi manarit cu bormasina si nu ai nevoie de computer. Exista sanse sa nu mai poata fi reparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate