Pepsz Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Preluat de pe Facebook. Un kawa 636 2015 + (cred) foarte urat sifoanta. Am inteles ca riderul a fost luat de ambulanta, mai multe nu stiu. Sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Sanatate rider-ului!Vehiculele avariate sunt cam "sifonate".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 facebook: Moto constient, ranit usor, dus la Elias. Din primele cercetari, se pare ca moto ar fi efectuat o depasire neregulamentara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 vaide viata mea.......sanatate riderelui.....mai exact cum s-a intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 tipul este cumva turc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F1re_6ird Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Cred ca despre el este vorba, am recunoscut Motorul+casca, azi i-am lasat mesaj pe whapp si n-a raspuns, l-am sunat ..tot nu a raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 (editat) Stati linistiti ca se intampla niste accidente pe Dobrogeanu Gherea de-ti sta mintea in loc. Masini facute dauna, altele rasturnate... Editat Septembrie 6, 2017 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Vai de mine cum arata agregatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate