Fradaburidi Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 Salut! scriu prima data pe acest forum pentru a va cere o mana de ajutor. Am un mic atelier unde fac diverse tipuri de genti din panza cerata si, de curand, am facut o geanta pentru sissy bar. Vreau sa filmez un scurt video de promovare a gentii si imi trebuie o motocicleta cu sissy bar si un motociclist care sa apara in filmare, timp de 2-3 ore. Nu ma dau banii afara din casa, dar voi avea si un mic buget pentru ajutorul primit. Am atasat cateva fotografii ca sa vedeti cum ar trebui sa fie sissy bar - ul. Cum vi se pare? Gasesc pe cineva care sa ma ajute? Multumesc! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 Salut. Fain produsul! Pune si tu orasul, ca sa stie lumea unde ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 HOP..uite o Dnepra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fradaburidi Postat Septembrie 11, 2017 Autor Share Postat Septembrie 11, 2017 Salut. Fain produsul! Pune si tu orasul, ca sa stie lumea unde ai nevoie. Ai dreptate. Sunt in Bucuresti. Imi pare rau ca nu am mentionat de la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 HOP..uite o Dnepra! Hop, iote ca e ditamai Uralul fain si nici un pic de Dnepr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 te cred pe cuvant..probabil e ural cel mai nou..acu vad roata spate..! fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 Mie imi trebe o geanta din aia . Da pe negru nu maro Si sa aibă suport pentru spate . De genul asta http://farm1.static.flickr.com/178/438815417_e55e6f94bb.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Nipra cu frana disc pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Geanta! Cat e geanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate