Admin l.u.v Postat Octombrie 9, 2017 Admin Share Postat Octombrie 9, 2017 :-))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Am înțeles. ...am dat o tura cu ea, aproximativ vreo ~15 KM, nu pot sa zic ca am tinut-o in turatii mari, cel mai mult cred ca a fost undeva la 10.000, maxim, dar n-am tinut-o constant (170 KM/h), dupa care am ajuns acasa si a fost destul de cald motorul (105 grade), ce ... ai inteles? 10 000 rpm, 170km/h ? ce gume ai? ce dot au? cum sunt franele? fata - spate discuri / placute furca cand a fost servisata ultima data? uleiul e schimbat de tine sau de precedentul? daca ai inteles...nu schimba uleiul, daca nu ai inteles uleiul "nou" e ala pe care l-ai schimbat tu sau in sfarsit mecanic dar schimb pe care tu il stii cand este facut, nu din "povesti"... dupa aia vezi de ulei... si pentru ca vad ca nu ai inteles, grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul M Postat Octombrie 29, 2017 Autor Share Postat Octombrie 29, 2017 ce ... ai inteles? 10 000 rpm, 170km/h ? ce gume ai? ce dot au? cum sunt franele? fata - spate discuri / placute furca cand a fost servisata ultima data? uleiul e schimbat de tine sau de precedentul? daca ai inteles...nu schimba uleiul, daca nu ai inteles uleiul "nou" e ala pe care l-ai schimbat tu sau in sfarsit mecanic dar schimb pe care tu il stii cand este facut, nu din "povesti"... dupa aia vezi de ulei... si pentru ca vad ca nu ai inteles, grija... Acum ca deja ii iarna pe noi, totul e ok, ca sta la garaj. ) Cand incepe sezonul o sa fie verificata de la A la Z. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Eu sustin acest tipic. Si eu am permisul suspendat pt viteza si conduc aproape zilnic, si masina si motocicleta. Astept cu nerăbdare să vină vremea nașpa. Pana atunci, tre zilnic prin bucuresti pe lângă politie. Nu pot sa zic ca am emoții prea mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul M Postat Noiembrie 14, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2017 Eu sustin acest tipic. Si eu am permisul suspendat pt viteza si conduc aproape zilnic, si masina si motocicleta. Astept cu nerăbdare să vină vremea nașpa. Pana atunci, tre zilnic prin bucuresti pe lângă politie. Nu pot sa zic ca am emoții prea mari. Ai grija ce spui, ca avem un "berbec" care isi traieste viata pe forum si se ocupa cu reclamatii la politie, deci sa nu te miri daca esti sunat de la politie. Partikip! Si eu am permisul suspendat pt alcool si fuga de la locul accidentului , dar conduc zilnic microbuzul scolar , iar cateodata i mai tin locul si vecinului meu care e sofer pe autocar de transport pelerini la moaste . Astept cu nerabdare sa vina vremea naspa sa am motiv sa beau zilnic tuica fiarta . Singurele emotii le am cand intru pe forum . In rest , fiind umblat si pe la moaste e clar ca nu am treaba cu politia . Doamne ajuta la toti astia ca noi ! Ai grija ce spui, ca avem un "berbec" care isi traieste viata pe forum si se ocupa cu reclamatii la politie, deci sa nu te miri daca esti sunat de la politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noapte Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) Pai, daca tot e trolleala, eu spun sa purcedem, precum a spus profetul poporului lui Israel: "Mergeti si inmultiti-va": https://www.youtube.com/watch?v=v9ZuxmfIt0Q Editat Noiembrie 14, 2017 de Noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul M Postat Noiembrie 15, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2017 Pai, daca tot e trolleala, eu spun sa purcedem, precum a spus profetul poporului lui Israel: "Mergeti si inmultiti-va": https://www.youtube.com/watch?v=v9ZuxmfIt0Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate