Sari la conținut

Noapte

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    Transalp XL650
  • Numar Moto
    TBD
  • Club
    n/a

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Transalp XLV650

Vizitatori Recenți Profil

601 citiri profil

Noapte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Destul de ruginit surubul de M8 din dreptul trifonsaiserului cu coclenduri de pe a dvs motocicleta, stimabila convorbitoare, dar macar discurile de frana sunt prezente pe ale dvs roti, nu ca si la mine. Va felicit sincer pt asta! :)))
  2. Noapte

    Prima mea mobra

    Pusa la iernat, dupa un an asa cum mi-am inchipuit: fara prea multa vreme dedicata doar mie... Un an destul de anost pt ca: - cca 5000 km cuminti de incepator - cca 80%/20% - asflat/coclauri - 100% extraurban (adica in afara republicii Klooj), 100% doar in Romania - cca 70% din km facuti singur, (fara pasager se subintelege) Am trecut prin primele etape - la stop iti pui macar un picior jos, te poti inclina mai mult de un grad in curbe, nu trebuie sa schimbi in a 5-a cand ai 50 la ora, etc, etc. Vestea proasta: mai fac parte din cei care nu au cazut inca, deci imi pastrez cu mandrie lamaia de sub numar... As avea multe de spus dar sunt grav inhibat cand ma gandesc la descoperitorii mersului pe doua roti pe care i-am intalnit la diverse adunari cultural-artistice numite generic "intruniri moto". Nici nu mi-am dat seama cat de limitate sunt cunostintele mele elemetare de fizica newtoniana... Doar cateva poze si ne auzim la anul! Craciun Fericit, lumina divina sa va, Chuck Schuldiner sa ne zongoreasca in ceruri...si alea, alea. Totul e bine cand se termina.
  3. O mobra frumoasa! Sa te bucuri de ea multi km!!!
  4. Noapte

    Prima mea mobra

    tura mai lunga si faina azi, la retur - la o pauza de tigara. schimbata casca de ceva vreme, nu dau detalii caci libelulele, mustele si planctonul air born... sunt shoair ....born.
  5. Noapte

    Prima mea mobra

    ))) Is negre, da-le dracu', da' au buline rosii. Oare pt ca ca n-au fost cuminti in procesul de fabricatie? )) paulynos> facui 3 muste si o libelula pe viziera. Precum coafura, casca a rezistat.
  6. Noapte

    Prima mea mobra

    Multumesc, pasagera, mi s-a inrosit usor tastaura! Intodeauna mi-am ascuns incapacitatea crasa de a emite un mesaj, o idee, sau o comanda (din motive ce tin de inteligenta) prin compozitii frazeologice lungi, ambigue si fara substrat! Profesional, mi-a reusit oarecum, dar casnic - vai de mama mea: "Ba ciocoflendere! da' cat mama dracu' sa te mai suport fara sa ma ceri de nevasta?" La acea intrebare am avut cel mai complex raspuns - de cca 6 ore, cu tot tacamul: cuvante cheie accentuate cu doua semitonuri mai sus decat timbrul meu vocal natural (tinerete, libertate, alternativa, etc), limbaj corporal ireprosabil - folosite toate membrele, toti muschii faciali, inclusiv muschii inghinali si dorsali la cuvantul "alternativa". Am fost atat de convingator, ca 24 de ore mai tarziu vizitam atelierele de bijuterii pt verighete. Amu no...vorba cantecului popular: daca de mic esti prost, cand esti mare...numai te joci! On topic: mi-am comandat Metzeler-ul Tourance. Am citit ca se comporta excelent in ace de par la 380 km/h, pe zapada, deci imi va satisface, oarecum modest, nevoia mea de eliberare in caz de constipatie.
  7. Noapte

    Focus 3 vs. Elantra

    Sa te bucuri de ea! In clasa C (antevorbitorul cu "ia-ti seria 5" compara merele cu diareea ), dupa umila mea parere, sunt 3 optiuni de luat in seama: 3-ul de la mazda, golful si focusul. In ordinea asta. Eu sunt posesor de focus, ultimul este un 2017 combi, 1.5 ecoboost. In afara de motor, care na...e ecoboost - trage cu toti cei 240Nm in toate ipostazele, dar consuma indecent pt o besina de motor, este un logan mai bine finisat. Nevasta-mea are un focus 2 face lift din 2008, cumparata de noua: are cca 160 k km, am schimbat distributia si rulmentii fata, anul asta vor fi schimbate discurile, mai mult ca sigur. Focus 2 este de 100 de ori mai bine construit ca si un 3. Pe unde am umblat am avut in general masini inchiriate din clasa C - de departe cea mai OK mi s-a parut mazda 3. Golful 8 este mult prea overrated, ca si dinamica nu sta langa focus, dar in interior este destul de ok... Am mai fost cu 308, megane-ul asta nou, astra, etc. Fara comentarii. Nu pot sa-mi dau cu parerea despre elantra sau civic, inca nu am condus asa ceva. In concluzie ai ales destul de bine. Ce motor este si ce alte optiuni ai pe acest Trend?
  8. doamne, faina-i tanti africana! precum o mozambicana din aia cu buzele cat o pancova: iti trage un mozol pe toata fata de nu mai faci cosuri veci pururi! sa o folosesti cu bucurie.
  9. Noapte

    Prima mea mobra

    Multumesc, stimabile domn. Maine ma duc la firma celui care mi-a vandut motorul sa iau ofertele pt pneuri si sa dau comanda - retina mi-a ramas pe un set de Metzeler-uri Tourance. Cum este singura investitie la care pur si simplu nu mai uit la bani (pretul este mai mare vs Michelin si alte branduri) imi puteti, va rog, spune daca este ok? In sensul ca este legatura mea cu planeta, deci aici nu ma prea joc, dar pe de alta parte sunt destul de constient de statul meu de incepator care nu va forta - arunc oarecum banii pe geam? PS umanitar: daca se apuca careva sa-mi arate grafice si formule de franare, forte centrifuge, puncte de singularitate si dimensiuni paralele, il invit la mine in crama. Nu garantez ca va iesi, dar il invit. Merci anticipat, dragilor!
  10. Noapte

    Prima mea mobra

    @Paladin, asa este - e cam zgomotoasa, dar nu ma sinucid din cauza asta. Oricum, prioritatea 1 acum sunt niste gume noi si, eventual, un crash bar. De-obicei consum Ursus, deci scapi ieftin! @Kagemusha - cum adica 6 m? Uita-te in fata motocicletei. Ma mira calitatea vopselei, nu s-a desprins la franarea de la 340 km/h la 0 in cca 1.4 nanometri...
  11. Noapte

    Prima mea mobra

    Zua buna! Am facut prima iesire azi, mi-am probat semnul de incepator dotat cu un trifonfaizer cu coclenduri giroscopice (adica, cand trec de 280 km/h se ricica cca 80 de grade si ies doua aripioare pe post de eleron). Deci toate postarile si formulele fizice si metafizice privind g-urile, franarea si alte chestii, ce le-am citit pe acest forum, le-am citit degeaba: nu se aplica. PS: ii dau onoarea celuia care-mi si spune cum sa incarc poze aici, sa faca cinste cu niste beri...
  12. Pai, daca tot e trolleala, eu spun sa purcedem, precum a spus profetul poporului lui Israel: "Mergeti si inmultiti-va": https://www.youtube.com/watch?v=v9ZuxmfIt0Q
  13. Noapte

    Prima mea mobra

    eh na...atat am citit din postarea ta si i-am dat cu ignore, cu ura! eu sunt usor superior unui pitecantropus erectus, dar sa nu exageram. Vreau sa-ti dau report pt ban definitiv, dar nu gasesc pe google ghiseul cu reclamatii pt acest forum! 6. Daca tai ceapa cu galeata pe cap si viziera trasa, nu mai lacrimezi si nu-ti mai curg mucii! multumesc si de aceste pareri, DrDre & Muretto! Am inceput sa cred ca este un hobby foarte complicat.
  14. Noapte

    Prima mea mobra

    Nu te-am luat peste picior, imi pare rau ca asta ai "citit". Imi cer scuze. Stiu ca ai avut intentii bune, doar ca nu-mi sunt relevante pt mine cuatificarile in pretul de vanzare. Nici nu vrei sa stii cate tepe mi-am luat, deci devin usor defensiv cand cineva vrea sa-mi "vanda" ceva de calitate, doar ca este scump. Ultima a fost acum cca 10 ani, cu procesorul pt chitara, pt care am platit mult mai mult decat poate duce. Slava Domnului ca nu sunt un gadget freak, altminteri ma sinucideam letalo-mortal de cateva ori pana acum. Te rog sa nu ramai suparat pe mine, eu sunt ca si un bebe acum - creierul imi este spongios, absorb tot, si fac "scandal" daca lapticul nu este suficient de cald!
  15. Noapte

    Prima mea mobra

    Multumesc tuturor de pareri. Inteleg si ce spune paulynos, am ajuns sa am multe hobby-uri, pe cateva dintre ele am ajuns sa dau multe FSN-uri (Fonduri fara Stirea Nevestei), dar in toate domeniile am vazut multe chestii overated doar pt ca au un nume. Eu cum ma pricep acum la tot ce inseamna motociclismul, cam cat se pricepe preafericitul Daniel la cosmogoniile vedice, am sa pun multe intrebari cretine pe-aici si n-am sa contrazic pe nimeni... Merci de rabdare! OnTopic: azi am facut a 2-a tura cu dansa, pana in Cheile Turzii, a fost de-a dreptul superb!!!!! LE: @Zappy - am parcurs threadul cu casti, m-a luat cu ameteala!
×
×
  • Creează nouă...