bicicleta Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Salutare, Maine si anume 29.09, plec spre Suceava. Nu am mai fost de ceva ani pe acolo, multi, si as avea si eu o intrebare. Vre-o carciuma ceva de roackeri motoristi satanisti pe acolo exista? sa pierd si eu o seara la o berica ceva? Multumesc anticipat si scuze daca am deranjat Editat Septembrie 28, 2017 de bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Salutare, 31 Motor's Pub - punct de reper (stadionul Areni) Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Septembrie 28, 2017 Autor Share Postat Septembrie 28, 2017 Multumesc frumos. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Vre-o carciuma ceva de roackeri motoristi satanisti pe acolo exista? ai grija colegu ca nu cumva sa te violeze babele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Septembrie 28, 2017 Autor Share Postat Septembrie 28, 2017 ))) fug repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 ))) fug repede Babele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Septembrie 28, 2017 Autor Share Postat Septembrie 28, 2017 Babele? Sper ca eu sa fug mai repede )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 31 Motors. Si mai este unul mai sus de Vila Alice (imi scapa acum numele) mai cu traditie decat 31. Incearca si intr-o parte si in cealalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 da da...mai da-i si alte idei cu destinatii!! ca pana la urma nu cumva sa scape neviolat de babe colegu' in Suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Septembrie 29, 2017 Autor Share Postat Septembrie 29, 2017 Am ajuns cu bine, frig rau aici... maine (sambata) ies sa iau pulsul orasului. Multumesc de sfaturi bwm o berica daca sunteti prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Octombrie 1, 2017 Share Postat Octombrie 1, 2017 Am iesit si eu ieri: pe termometru spunea 14-15 grade insa se simtea frig tare. Am facut 50 km si inapoi la garaj. Pana la urma pe unde te-ai adapostit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate