crettz Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 De fapt nu ai zis nici Minarelli ci Morelli, o combinate draguta . Si am impresia ca au mai scos cateva d'astea racite pe aer(tot Minarelli) ca al meu chiar si dupa 2000 desi nu se mai numeau WWW. Am vazut cateva exemple pe net dar pot fi "hibride" nu sunt sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 In primul rand erau Minarelli si in al doilea rand....aprilia sr sunt echipate cu motoare minarelli din 93' pana in prezent,bine inteles,cele din prezent sunt de inalta performanta...asa ca Brick23 de ce te apuci sa razi ca prostu fara sa stii nimic,ce zici tu acolo ca minarelli se foloseste pana in prezent...n-ai treaba cu viata.Mai informeaza-te si apoi vino sa razi de oameni desteptule. Pentru cei care ii intereseaza despre Aprilia SR 50 Ditech uitati-va aici http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=115697 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) ieeee ce prost sunt ....ai dreptate multumesc pentru complimente eu nu te-am jignit sa zic asa...asta o zic pentru tine ca pe mine nu ma afecteaza ca ma faci tu prost si alea....> eu doar am ras "ca prostu"....imi pare rau ca te-am deranjat,te rog sa ma ierti Editat Decembrie 17, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 In cazu asta scuzele se accepta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magu Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 >>>Ideea acestui topic este simpla>>>cea mai mare viteza atinsa de voi si ale voastre scootere >>>precizati MODELUL-ANUL-EVENTUALE IMBUNATATIRI-POZA(pt cine vrea) >>>fara Off-Topic<<< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Uite aici un topic la fel---------> /index.php?...3&hl=viteza Ontopic:Am prins 75 cu scuterul meu chinezesc 120 cu o honda bali de 100cmc Editat Ianuarie 6, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 al meu nu e de 50cc.....dar postez si eu 140km/h gillera runner fxr180 nu are nimic schimbat e din 99-00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 70 km/h ...85 cred( la vale ) scuter chinezesc ... filtru conic si taiata tzeava din finala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) 105 km/h (90-95 reali) - drum drept. Am set de 70 cmc si role de 6 grame. Restul stock. Dar cel mai mic spatiu de franare in caz de urgenta nu va intereseaza? 50-0 : 4 metri pe uscat, 10 metri pe umed; 60-0 : 6 metri pe uscat, 12 metri pe umed; 100-0: 20 de metri pe uscat, pe umed nu am incercat! Numai viteza visati... Bafta! Editat Ianuarie 6, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) cu SpeedFightul2 wrc 307 meu de 100....am prins cand l-am luat 135:>...acum sau cam dus rolele cureaua si variatorul...nu mai merge decat 105......si este tot stock. Franarea...50-0 4m uscat 9m umed 80-0 10 metri uscat 15 umed 105 19 metri uscat si 35 umed(da era sa ma sparg)...de acord cu u vladul numa viteza viseaza.... asa alte viteze...cu domnul Hoinar 85 ca i cam batran si nu l-am fortat...si pe un dru judetean de munte cu o yamaha de 600 60 la ora ca imi era frica(era prea bestie si nu eram obisnuit) Editat Ianuarie 6, 2008 de C.J. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Cu al meu : SpeedFight 2 WRC 206 : 81-82 km/h si cel mai mult cu un Scarabeo de 100cc : 95 si se mai ducea [pana la 110 - asa zicea proprietaru ], dar nu mai aveam unde sa ii dau , ca deh , tre' sa mai si opresti edit : cum ati masurat ma distanta de franare Editat Ianuarie 6, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Viteza maxima:Peugeot Speedfight din 1998 Kit Polini de 70 cc - 115 km Aprilia SR 50 Ditech,toba LeoVince Zx,variator Malossi-105 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) 275 cu aprilia mea,cu motor de audi rs4 si roti de toyota landcruiser....in rest nimic mai mult ! frumos topic PS :Am mai facut un post Editat Ianuarie 6, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Aprilia SR DiTech 1oo km\h no changes,an 2oo3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Cu Gopop, an nu stiu, ca e facut pe vapor cred , stock logic 80 ... 1 data si atat, dupa aia nu a mai luat decat 70 - 72 sa zic Pe Gopop aveam frane in schimb...am vazut postul lui "VladuL", are dreptate... frane, nu serviti? cu gopop ...la 60 in 8 metri 'calcata' tare ... da se oprea motoru Cu Jetu, an 07, stock ... 80 Cu PeJo ... am ABS, franeaza bine, 12 metri la 75 sa zic, franeaza 30% fata si 70% spatele! Tine bine Bafta! Editat Ianuarie 6, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 275 cu aprilia mea,cu motor de audi rs4 si roti de toyota landcruiser....in rest nimic mai mult ! frumos topic PS :Am mai facut un post eu am luat 278...hehe te-am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) eu am luat 278...hehe te-am luat voi va ofticati ca nu prindeti decat 30 la ora ps: cine a reusit sa opreasca in 0 metri de la 50 km/h ? Editat Ianuarie 6, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 voi va ofticati ca nu prindeti decat 30 la ora ps: cine a reusit sa opreasca in 0 metri de la 50 km/h ? eu am oprit si am dat si cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 aveti mansalier voi nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) da .... din ala biped Editat Ianuarie 6, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 De "mansalier" nu am auzit niciodata cat despre marsarier numa doctoru' a fost binecuvantat cu asemenea dar, probabil zilele astea in prag de boboteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 marsarier ziceam si eu cand eram mic mansalier sau masalier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 marsarlier E de la ei! App ... e offtopic! Se supara DMW Eu am vazut pe youtube Aerox 22 hp 167 top speed. Caut si daca gasesc postez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 De "mansalier" nu am auzit niciodata cat despre marsarier numa doctoru' a fost binecuvantat cu asemenea dar, probabil zilele astea in prag de boboteaza... dar nuuuuu....eu dau cu spatele din inertie...iti trebuie talent pentru asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) ps: cine a reusit sa opreasca in 0 metri de la 50 km/h ? eu am dat intr-un canal fara capac cu bicicleta si m-am oprit instantaneu,dar nu aveam 50...30 sa zic ... Editat Ianuarie 6, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate