alin113 Postat Octombrie 15, 2017 Share Postat Octombrie 15, 2017 Salut imi poate recomanda cineva un birou de traduceri acte moto pentru inscriere (italiana) in Timisoara ieftin si rapid daca se poate, astept recomandari unde ati fost multumiti. Eu stau in Deta (Timis). Multumesc in avans pentru viitoarele recomandari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 15, 2017 Share Postat Octombrie 15, 2017 Mergi la Timbi si intreaba fetele . Stiu alea si ce trebuie si ce nu. Se ocupa cu inmatriculari auto. Sigur te vor indruma unde trebuie, doar le spui ce nevoi ai. Locatia este pe str. Drubeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 Vis-a-vis de magazinul Bega e un birodu de traduceri. Rapid cred ca e de pe o zi pe alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 Salut imi poate recomanda cineva un birou de traduceri acte moto pentru inscriere (italiana) in Timisoara ieftin si rapid daca se poate, astept recomandari unde ati fost multumiti. Pe strada Circumvalatiuni, peste drum de politia rutiera, se intra intr-o curte , la demisol. Foarte prompti si preturi reduse. Mie mi-au tradus din flamanda, mai rar in Timisoara. PS vezi ca nu mai este nevoie de legalizare la traduceri, scrii doar conform cu originalul si semnezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Octombrie 16, 2017 Autor Share Postat Octombrie 16, 2017 Pe strada Circumvalatiuni, peste drum de politia rutiera, se intra intr-o curte , la demisol. Foarte prompti si preturi reduse. Mie mi-au tradus din flamanda, mai rar in Timisoara. PS vezi ca nu mai este nevoie de legalizare la traduceri, scrii doar conform cu originalul si semnezi. Multumesc tuturor am rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate