The_Sin_Eater Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 (editat) Salutam! Iaca s-a "intamplat" si episodul al 3 lea de mobreala spre bunica, la tara, sambata 14 octombrie. Motivul a fost simplu: sa facem o surpriza dubla: surprinisii: parintii mei + bunica surprinzatorii: eu si doamna + sor-mea, sotul si fetita lor. Parintii au fost "la bai" la Techirghiol si la intoarcere, sambata, au vrut sa treaca si pe la bunica din Ialomita sa stea si pe acolo vreo 2 zile. Afland asta, am "urzit" surpriza, sa tragem si noi o fuga pana acolo. Ce mama dreaq, sunt doar 130 km pana acolo. Asadar, zis si facut. Ne-am imbarcat cu mic cu mare, cu mici si fripturi, fiecare pe/in ce a vrut. Eu cu doamna pe "moanstra" de 1800, iar sor-mea, cumnatu' si "aia mica" in masina. Am ajuns la poarta cu claxoane si turatii de motor de ziceai ca este cine stie ce "adunare". Surpriza a fost de proportii si s-a lasat cu o saramura la gratar facuta din astia: si pastrama de proc + mici: Am fost supreavegeati de cea mai tanara mobrista din familie, si totul a iesit extraordinar. In spatele casei, ziceai ca e reprezentanta auto-moto multimarca: "moanstra" impreuna cu conservele, asteptau linistite drumul de intoarcere Am plecat pe inserat printre fuioarele de fum ce ieseau din hornurile caselor. Satele din Baragan sunt frumoase si linistite, doar sunetul motorului spargand linistea inserarii. Am ajuns in vacarmul Bucuresti undeva pe la 19.30 si mi-am reconfirmat, daca mai era cazul, ca "moanstra" NU e o mobra de oras. Editat Octombrie 16, 2017 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 frumos colegu frumos! pacat ca erati asa departe, ca altfel iti faceam si eu o surpriza ....da' cred ca ti-a fost de ajuns surpriza cu pana de gazolina..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 (editat) Frumos bravo,data viitoare mai ia cu tn si alti mobristi,si ai har la povestit,o sa ai ce povestii la nepoti Editat Octombrie 16, 2017 de Robert Rmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 16, 2017 Autor Share Postat Octombrie 16, 2017 @ apriliacluj: era o chestie...tu sa vii in Buc si sa suni ca ai ajuns si eu sa-ți spun sa vii sa ma iei de pe coclauri cu 2 litri de benzina... hahahahaha.... @ Robert: a fost o hotărâre cam de moment si, in plus, bunica nu mai are de reparat cam nimic prin curte. ...poate data viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 Timp petrecut in familie + simplitatea si frumusetea vietii de la tara, departe de basinile protocolare care ne sufoca in rest = priceless. Nu mai zic de salaii aia pe gratar Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate