man19403 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Frumoase poze Ce cer frumos ..ca in rest nu se vede nimic Nu stiu ce puii mei are de nu se vede nimica, la inceput le-am postat asa cum au fost(mari), apoi le-am facut mai mici tot nimic. Pana mea mai incerc odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sick4moto Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Mai baieti va invit Duminica 18 mai 2008 la Banesti la festivalul Om Bun!Muzica rock,folk si seara Dj Ryno&Sylvia! Va astept acolo! Editat Mai 13, 2008 de Sick4moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Pentru cei care doresc, am postat impreuna cu Mihai aici: /index.php?...p;#entry1189124 poze din proaspat incheiata tura pana in Grecia si inapoi. Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexparasutistu Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) excursie pe pamant sfant la crasna Editat August 4, 2008 de alexparasutistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Iesire la Valea Doftanei/ baraj Paltinu, intre "astia mici" , important e ca ne-am simtit bine. Si uite asa noi crestem! Editat August 6, 2008 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pesso Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Da,a fost frumos,tre sa mai facem o plimbarica dasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 deci cred ca am gresind postand pozele ca new topic, idiotul de je, trebuia sa dau reply aici ,eh, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata repet Che, Addy, Fly si Blu3yes Mihai am facut o mica tura pe 17.08.2008 la Slanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blu3yes Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 deci cred ca am gresind postand pozele ca new topic, idiotul de je, trebuia sa dau reply aici ,eh, greseala recunoscuta e pe jumatate iertatarepet Che, Addy, Fly si Blu3yes Mihai am facut o mica tura pe 17.08.2008 la Slanic Completez cu inca 2 poze... ca a fost fain de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pesso Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Vin si eu cu cateva poze de la plimbarica care am facut-o zilele astea. Traseul:Ploiesti,Muntele rosu,Brasov,Bran,Campulung,Curtea de Arges,Vidraru,Balea Lac,Fagaras,Rasnov,Predeal,Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 supertare omule felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Respectele mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 o iesire de duminica...Sinaia- Babele-Costila. Eu cu Transalp+ 2 Dominator + Aprilia 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) o iesire de duminica...Sinaia- Babele-Costila. Eu cu Transalp+ 2 Dominator + Aprilia 125 Salut , Din cite stiu eu, platoul Bucegilor face parte din parcul national ... ( nu stiu cum se numeste ), de aceea vreau sa va intreb daca nu ati avut probleme cu jandarmii sau alte autoritati ? Nu de alta dar ma batea si pe mine gindul sa duc mobra cit mai sus . P.S. Asta e iesirea noastra de Duminica. /index.php?showtopic=283030 Editat Octombrie 26, 2008 de meistergica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Salut , Din cite stiu eu, platoul Bucegilor face parte din parcul national ... ( nu stiu cum se numeste ), de aceea vreau sa va intreb daca nu ati avut probleme cu jandarmii sau alte autoritati ? Nu de alta dar ma batea si pe mine gindul sa duc mobra cit mai sus . P.S. Asta e iesirea noastra de Duminica. /index.php?showtopic=283030 da man.. e parc national dar eu nu am vazut niciun jandarm.. in schimb erau zeci de atv-uri si masini de teren.. ps. dminica voi v-ati intors prin baicoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Ma bucur ca nu stau la pinda , ca platoul Bucegilor la cit de populat este ( cabane , case de vacanta , statie meteo , relu de televiziun telecabine ... ) cu greu poate fi numit parc national sau mai mult rezervatie ( cum am vazut scris pe undeva ) . Auzisem ca n-ai voie cu ATV-ul ( cel putin asa mi-au zis cei de la inchirieri ) deci nici cu moto. In Baicoi erau o parte dintre noi , mai ales cei cu vitezistele ce au ales ca traseu de intoarcere Sinaia prin Baicoi , noi ceilalti am mers spre Slanic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 iata cateva poze de la o plimbare de pe 22 martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fln Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Frumoase locuri. Pe unde sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Frumoase locuri. Pe unde sunt ? pozele sunt facute pe valea doftanei la baraj si undeva in drum spre secaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krlosh Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) iesire Slanic-Piatra Verde-Valeni-Maneciu-Cheia-Sacele-Brasov-Predeal-Busteni-Sinaia-Baicoi-Maneciu, un total de 340km, parcursi intr-o zi insorita de vineri 18 aprilie 2009 Editat Aprilie 20, 2009 de krlosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
better Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 iesire Slanic-Piatra Verde-Valeni-Maneciu-Cheia-Sacele-Brasov-Predeal-Busteni-Sinaia-Baicoi-Maneciu, un total de 340km, parcursi intr-o zi insorita de vineri 18 aprilie 2009 vreau si euuuuuuuuuuuuuu!!!! ma luati si pe mine data aviatoare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krlosh Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 iesire Slanic-Piatra Verde-Valeni-Maneciu-Cheia-Sacele-Brasov-Predeal-Busteni-Sinaia-Baicoi-Maneciu, un total de 340km, parcursi intr-o zi insorita de vineri 18 aprilie 2009 scz era vorba de sambata 18 aprilie vreau si euuuuuuuuuuuuuu!!!! ma luati si pe mine data aviatoare??? sal, ti-am dat add pe mess sa vb pt iesirile viitoare, pana atunci asfalt uscat si sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escu-01 Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 salut fratilor..pun si eu poze cu purceaua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escu-01 Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 poze din turcia...capadokia.au zone superbe fratilor acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 tot din categoria.. "soft enduro de duminica" pun si eu cateva poze de pe traseul Valea Doftanei-Pasul Predelus-Bradet-Sacele. scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul.. si.. multumesc veteranilor pt companie in a doua jumatate a traseului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Daca tot nu prea se inghesuie lumea cu pozele, mai pun eu cateva din ultima mea calatorie. 24-30 mai, thasos, grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate