resimre Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Ce fel de bujii sunt ideale pentru Dnepr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Eu am avut Sinterom de 30.000lei si au mers de minune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Brisk n-am avut prb cu ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 ma pune sinterom normale de dacie si merge brici nu o sa ai probleme cu ele numai bine....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
resimre Postat Mai 19, 2004 Autor Share Postat Mai 19, 2004 mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 Sa zic shi yo o treaba... Sunt proaspat proprietar de Nipru si am desfacut shi yo bujiile sa vad cum sta treaba cu scanteia (sunt Sinteroame). Dau scanteie cam pricajita (or fi si mai vechi). Am pus niste BRISK-uri noi si dau scanteie babana dar treaba e ca eu nu m-am uitat cand le-am luat si au filet scurt, pe cand Sinteroamele au filet lung... asa ca o sa caut cu filet lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 La Nepra merg bujii de Dacia, dupa cum ai aflat. Daca vrei ceva mai putin romanesc decat Sinteroamele, iti recomand sa iti iei Bosch w7bc. Costa doar 48 de mii la orice magazin de piese auto. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 SINTEROM 14-NP-18 super bune...bosch le scuipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate