M!rra Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Momentul acela cand te ia plictiseala si iesi la o tura cu baietii, si termini ziua multumit si implinit . Am iesit cu al meu prieten sa testam noua jucarie yzf250 2014 iar pe batatura ne-am luat la sarituri si cu Mihai Stoichescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 , nu degeaba este pustiul minune al motocross-ului cu atatea titluri in palmares !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 ce misto !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 Bine pustiuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 Momentul acela cand te ia plictiseala si iesi la o tura cu baietii, si termini ziua multumit si implinit . ......................................................................................................................................................... Super! Bravo! Cred ca v-ati distrat pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate