BabyDihor Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 Recent am cumparat acest model de Suzuki GSX 1100,al meu este din 1982.Imi lipsesc cate ceva gen şaua,si plasticele.Detine cineva acest model in Romania,dezmembreaza cineva? Unde se gasesc piese (nu consumabile)? Orice informatie si review este binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 Un EF stiu in Bucuresti, omul e in procedura de atestare vehicul istoric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Noiembrie 26, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2017 Ma uitam si in ungaria,italia si germania dar sunt in total vreo 4-5 de vanzare doar.Din punctul meu de vedere este un model rar gasit.De asemenea sunt foarte scumpe piesele :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 Buna Am eu un GSX 1100EF (in restaurare totala de cca 4 ani). Am avut si un GSX1100E care era oarecum incomplet. Sunt intr-adevar f rare; mai stiam de 2 GSX 1100EF in tara: unul visiniu si unul albastru. Ca piese trebuie sa incerci pe ebay; sunt f mici sanse sa gasesti ceva in Ro. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Noiembrie 26, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2017 Am observat ca in RO nu gasesc nimic,pe ebay in schimb sunt niste preturi ca si daca dai atatia bani sa nu fokosesti motocicleta dupa,sa o bagi in vitrina ca de se strica te ustura la buzunare :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 O sa fie greu sa gasesti piese in Romania. Eu am gsx-r 1100 si am avut ocazia sa cumpar inca una nefunctionala pentru piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Salut, eu detin un Suzuki GSX de 250 din 1986. In urma unor modificari, mi-au ramas destul de multe piese originale ale modelului. O sa fac zilele astea cateva poze cu ce a mai ramas si daca iti este de folos ceva discutam. Mai jos am atasat o poza cu modelul stock si una cu ce i-am facut eu, ca sa iti faci o idee ce ar mai fi putut ramane. De la bun inceput motocicleta avea destul de multe lipsuri si nici nu imi placea cum arata stock, asta ca idee sa nu inceapa niste discutii nedorite. Codita, carene laterale, stop, vitezometru cu cablu, seaua, rezervorul care este praf, au ramas, posibil sa mai fie dar trebuie sa ma uit prin niste cutii. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Noiembrie 27, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2017 Salut,din cate observ este acelasi model ca si al meu,ma refer la sa,codita si capacele laterale.Astept poze de la tine.Poti trimite si pe whatsapp daca folosesti si putem discuta.Mersi mult ! Numar de telefon: 0748765762 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Ti-am salvat numarul. Diseara iti trimit poze si vorbim pe whatss. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Decembrie 5, 2017 Share Postat Decembrie 5, 2017 salut, daca te ajuta cu ceva un bord de gs din 79 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Decembrie 6, 2017 Autor Share Postat Decembrie 6, 2017 Salut,mersi mult dar bord am :-) Daca mai aflati ceva sa ma anuntati va rog..pana acuma am gasit pe cineva cu un gsx 400 si urmeaza sa masor tot sa vad daca se potriveste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanunu Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Salutare, tuturor! Si eu sunt detinatorul unui EF din 1986. Are cateva mizi zgarieturi, nu am vrut sa le retusez, merge impecabil, totul original (exceptie anvelopele) si functional. Este inmatriculata in Romania. Pentru cei care nu cunosc modelul, cuplu mare de jos, trage liniar, foarte manevrabila, chiar mai manevrabila decat SilverWing-ul de 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate