costinell Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 Salut As avea nevoie de parerile utilizatorilor Sidi crossfire 3 versus Gaerne SG12 - se ia cu un numar mai mare sau numarul de la pantof? (nu imi place sa joace cizmele in picior, nici nu cred ca este safe) - am citit ca Sidi sunt cam inguste ca si calapod - la Gaerne nu imi place botul bombat tip klingonian, multe cizme sunt asa, nu inteleg de ce (am avut Axo A2) - la Sidi imi place botul subtire, mi se pare ca ai mai mult feeling la comenzi - sunt prea departe ca sa merg la proba - alte cizme de care sunteti multumiti - cu balama? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 am avut alpinestar tech3 si erau foarte misto. relativ comode. usor de inchis stateau bine pe picior, erau impermeabile in cazul in care te prindea ploaia. dar nu si daca treceai vreun rau si puneai piciorul jos era modelul ca in poze, vad ca acum nu se mai gaseste decat in varianta cu 3 catarame sau 4 catarame dar au altfel talpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat Noiembrie 26, 2017 Share Postat Noiembrie 26, 2017 am avut eu Sidi Crossfiree 3, sunt bune, la acelasi nivel cu Gaerne sg12, cam astea doua sunt in Top. Bune pentru enduro, eu am avut cross,si nu prea mergeau la mine.de aceea le-am vandut acum 2 luni cu 800 lei,incaltate de 10-15 ori pe langa casa pe camp.Trebuie sa-ti iei cu un numar mai maree decat ce porti tu. Si sa nu uiti sa-ti iei si sosete dedicate(lungi si mai groase). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Sidi sunt mai finute si mai usoare...gaseti comenzile mai simplu cu ele! Gaerne sunt mai tari la protectie, mai rezistente...si tin ok la apa! Eu am ales gaerne....n-am nici un comentariu negativ! ca pret sunt cam la fel! oricum...orice ai alege ...cu un nr. mai mare decat porti...obligatoriu! Spor! Editat Noiembrie 27, 2017 de 0ctav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Noiembrie 27, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2017 asta m-a atras la sidi. ca nu sunt asa butucanoase am comandat gaerne sa vedem cum le simt, daca nu le returnez si iau sidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 talpa, da' talpa nu conteaza? cu talpa de mx cazi in poponeata instant cand vrei sa te dai jos de pe mobra in noroi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 Salut! Ma poate ajuta cineva cu o informatie legata de size chart la Sidi? Eu ma uit la Sidi la size chart, port Asics 30.5cm deobicei si daca ma uit pe chart Sidi ar trebui sa comand EU size 50. Asa o fi? https://www.motorcyclegear.com/info_pages/sizing_chart_sidi.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 ca o comparatie eu cu 45.5 la pantofi am luat 47 de la Sidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate