manach Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 Salutare! long time no see... Caut cauciucuri moto de aruncat. Sper ca mai aveti pe undeva, sau nu ma uitati in primavara, daca faceti schimbul. Nu ma grabesc. Imi doresc sa le dau o noua viata, ca jocuri de curte pentru copii. Ex: https://tinyurl.com/ya2r88xg Nu conteaza dimensiunea; sper sa adun vreo 10 bucati de marimi diferite. Singura mea restrictie e ca nu pot folosi cauciucuri din care ies sarmele - risc de ranire a copiilor. Daca ma puteti ajuta, va rog dati-mi de stire si trec sa le iau. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 Salut Daca ai drum spre BV da un semn si si iti dau (donez) cateva. Daca iti sunt de folos da un mesaj pe PM si stabilim cum ne sincronizam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 am si eu vreo 2 de dat...dar in Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 2 in Craiova! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 (editat) Daca ai drum prin Cluj cu o masina, intra pe la Coc Motors in Buna Ziua, mereu au pe acolo vreo 20 de bucati puse langa tomberon. Vorbesti cu ei si nu cred sa fie vreo problema sa le iei. Editat Ianuarie 3, 2018 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 3 bucati si la Fagaras daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Ianuarie 3, 2018 Share Postat Ianuarie 3, 2018 3 bucati in judetul Hunedoara langa orasul Brad in localitatea Baia de Cris. Daca esti interesat da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Ianuarie 4, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2018 va multumesc tuturor, dar nu cred ca voi putea lua ceva din afara Sibiului. Am postat in sectiunea de Sibiu si nu m-am gandit sa specific inca o data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 Si de la Maramu cateva.daca nu gasesti prin zona si esti dispus sa platesti doar transportul,le pot trimite prin Posta fara nici un bai. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 salutt de cate ai nevoie....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 salutt de cate ai nevoie....? Salutare! long time no see... Caut cauciucuri moto de aruncat. Sper ca mai aveti pe undeva, sau nu ma uitati in primavara, daca faceti schimbul. Nu ma grabesc. Imi doresc sa le dau o noua viata, ca jocuri de curte pentru copii. Ex: https://tinyurl.com/ya2r88xg Nu conteaza dimensiunea; sper sa adun vreo 10 bucati de marimi diferite. Singura mea restrictie e ca nu pot folosi cauciucuri din care ies sarmele - risc de ranire a copiilor. Daca ma puteti ajuta, va rog dati-mi de stire si trec sa le iau. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Aprilie 10, 2018 Autor Share Postat Aprilie 10, 2018 a aparut ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate