Dimethylmercury Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Unde gasesc niste clingherit pt a-mi confectiona niste garnituri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 am eu un disc cu diam de 15 cm.. pot sa fac rost de foaie de clingherit cam 20x20 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Unde gasesc niste clingherit pt a-mi confectiona niste garnituri? la ce iti trebuie tie e FOARTE IMPORTANTA grosimea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Incearca pe la magazine/depozite cu materiale pentru constructii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 MAFCOM , pe Plevnei.... 1x2m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 piata la obor in zona 5 sau cam asa adica nu in piata agroalimentara ci acolo unde is fiare toate grosimile brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2007 Se vede si in stanga, ca is din Cluj. Drobu a fost pe aproape, dar eu nu vreau sa pun clingherit in casa in loc de mocheta, deci as avea nevoie de niste bucati mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 (editat) Se vede si in stanga, ca is din Cluj. Drobu a fost pe aproape, dar eu nu vreau sa pun clingherit in casa in loc de mocheta, deci as avea nevoie de niste bucati mai mici. ..talhari astia de la mafcom... pe linia de tranvai catre Cug , imediat dupa iris este pe drepta ceva firma care face garnituri de qiuloasa... in Dambu rotund este o firma , inainte de a a junge la turnu de parasutism...se numeste parca BICLAV , care se ocupa de motoare ( de masina) , intreba, prinde un fir , nu te costa nimic... ...ceva de 1mm am si eu ...striga si poate se rezolva... Editat Ianuarie 15, 2007 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 Asa, domle'! Amu vorbesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate