Vizitator iuiu Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 vreau daca se poate un manual pt aprilia SR50 .. va rog mult..daca se poate in limba romana..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 vreau daca se poate un manual pt aprilia SR50 .. va rog mult..daca se poate in limba romana..multumesc manual de reparatie in romana nici macar de mobra n-am vazut. poate de oltcit,dacie,raba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 manual de reparatie in romana nici macar de mobra n-am vazut. poate de oltcit,dacie,raba Nu cred ca vrea un manual de reparatie!Daca gresesc imi cer scuze! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 vreau daca se poate un manual pt aprilia SR50 .. va rog mult..daca se poate in limba romana..multumesc am mai cautat si nu am gasit.Nici in italiana,engleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp?l=SR%2050 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp?l=SR%2050 Sa stii ca ai facut fericit si pe altii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 am eu da e in italiana.daca te intereseaza il pun aici pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate