chitcanul Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 Stiu ca am citit candva pe aici despre cineva in Brasov parca imi aduc aminte ca punea gel in loc de burete la o sa. Am cautat indelung anuntul dar nu il mai gasesc, asa ca poate ma indruma cineva si pe mine spre un asemenea meserias. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 Nu stiu de cine zici tu din Brasov, dar gasesti pe ebay suport din gel(ex: https://www.ebay.com/itm/MOTORCYCLE-GEL-SEAT-PAD-SOFT-SOLID-MEDICAL-GRADE-UNIVERSAL-XLARGE-DANMEDICASOUTH/202042912258?hash=item2f0ab22e02:g:O-UAAOSw9eVXUo~3). Oricine se ocupa de modificat sei ar trebui sa fie in stare sa scobeasca saua si sa iti puna gel. Nu te astepta la minuni daca mergi mult, e mai bine cu gel, dar nu cine stie ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 Stiu ca am citit candva pe aici despre cineva in Brasov parca imi aduc aminte ca punea gel in loc de burete la o sa. Am cautat indelung anuntul dar nu il mai gasesc, asa ca poate ma indruma cineva si pe mine spre un asemenea meserias. Cauta motovis pe facebook (sau aici pe forum). Se ocupa de modificat sei si sunt din Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NOF Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitcanul Postat Ianuarie 28, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2018 Va multumesc tuturor pt raspunsuri. Eu aveam impresia ca se inlocuieste tot buretele cu gel, ca asa din cate vad nu este deloc greu sa pun eu gelul ala in locul pe care il voi decupa din burete. Aveti idee daca este problema cand se incinge gelul, daca sta motorul prea mult la soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 Nu e nici o problema daca sta la soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 Nu ori cine modifica.Motovis dacian ,ploiesti.acolo faci treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 /index.php?/topic/750319-do-it-yourself-raw-gel-pentru-sei-saddleman/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitcanul Postat Ianuarie 29, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2018 Multumesc la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Nu e nici o problema daca sta la soare. Nu este adevarat! Are inertie termica destul de mare. Am o husa cu gel de la louis, iar daca o las la soare, se raceste dupa cateva ore. Nu poti sta imediat pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Ok, nu neg, n-am avut husa cu gel de la Louis. Dar suportul cu gel, din linkul dat de mine in postul 2, nu are problema asta. Dupa o zi in soare saua e oricum fierbinte, nu am observat sa fie mai fierbinte in zona cu gel comparativ cu zona fara gel. E bine de stiut oricum ca nu toate sunt la fel Editat Ianuarie 29, 2018 de bogdan d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate