Taz Asg Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 merge cu bricheta Multumesc baieti. Din pacate, nu am reusit decat juma de ora, undeva pe la 9 seara duminica, sa cobor pe la motor. Momentan am demontat mufele vechi numai. Dar mi-am luat de toate, si pistol de lipit la 12 v, si varnish termocontractor, si niste tuburi din alea de sertizare. O sa ma hotarasc la momentul respectiv ce folosesc. Mai am o singura intrebare - la alea termocontractoare, cu ce sa le incalzesc ? E ok o bricheta sau pistolul de lipit ? Sau e prea mare temperatura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Sau un uscator de par mai puternic putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 La 12V! Cositorit + tub termostrangaretz. O rezolvai in maxim 15min cu ajutorul unuia dintre colegii care s-au oferit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 Multumesc baieti. Din pacate, nu am reusit decat juma de ora, undeva pe la 9 seara duminica, sa cobor pe la motor. Momentan am demontat mufele vechi numai. Dar mi-am luat de toate, si pistol de lipit la 12 v, si varnish termocontractor, si niste tuburi din alea de sertizare. O sa ma hotarasc la momentul respectiv ce folosesc. Mai am o singura intrebare - la alea termocontractoare, cu ce sa le incalzesc ? E ok o bricheta sau pistolul de lipit ? Sau e prea mare temperatura ? » Post actualizat in 07 Feb 2018 13:35 Sa te vad cum faci tu internet wireless, ca nu bate nici mobilul pana acolo. simplu mai. facem browse. pe localhost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 Am şi flamethrower din ăla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 (editat) cositorul cam crapa la vibratii. De aia e mai bine sa-l eviti ca sa nu dai in contacte imperfecte, si nu e mit urban, orice instalatie electrica OEM cam evita cositorul! » Post actualizat in 01 Feb 2018 11:21 autovulcanizabila poate , dar aia nu e siliconica. Like, In nici o instalatie electrica auto/moto nu o sa gasesti mufe originale cu firele cositorite de lamelele conectorilor. Firele de cupru se preseaza/sertizeaza pe capetele lamelelor. Cupru pe cupru e un mai bun contact contrar legendelor populare care ar spune ca e cositorul/cositorirea. (fa un test la circutiul de CATV din casa, in loc de splitere sau imbinari de trecere standard fa lipituri cu cositor si iti garantez ca la al 3-lea TV nu mai ai semnal.) aliajele actuale de lipit nu mai contin plumb. Ce crapa la vibratii e cositorire cu aliaj cu plumb. ...... Nope, primele incercari la inceputul anilor 2000 de a elimina plumbul din aliajul de lipire (din cauza directivelor EU si globale anti-poluare) au dus la un material care crapa la vibratii. Exista multe masini, mai ales japoneze din 2000-2003 care au problema asta, crapa lipiturile in ECU, in BORD si in alte cablaje din cauza ca-s cositorite cu aliaj fara plumb inca ne-perfectionat. Intre timp au remediat si au reusit sa obina un aliaj fara plumb la fel de rezistent. Editat Februarie 8, 2018 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 8, 2018 Autor Share Postat Februarie 8, 2018 La 12V! Cositorit + tub termostrangaretz. O rezolvai in maxim 15min cu ajutorul unuia dintre colegii care s-au oferit... Poate in vis... Mi-a luat juma de ora doar sa scot mufele alea cu scrum. Si nu ai loc de doi oameni pentru multi-tasking. Cel mult unu sa stea cu lumina si cu sculele la indemana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate