vik55 Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 1 Calarasi / Silistra / Vama . 2 Prin Bg . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Arata ceva ploaie maine pe traseele propuse. Pare uscat pe traseul Buc - Cernavoda - pe langa Dunare spre Saraiu - Harsova - Slobozia - Buc. » Post actualizat in 02 Feb 2018 09:54Asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 2, 2018 Autor Share Postat Februarie 2, 2018 Ok ms mai studiem maine dim mai devreme de 10 tot nu plec . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Deci incotro? Si la ce ora? Ma bate si pe mine gandul sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Vik, nu te astamperi ! Din nefericire mi-a expirat RCA-ul, altfel ... ar fi fost ca data trecuta, adica participam. Ne-am plimbat doua ore si am spalat la mobra o ora dar ... ce bine a fost, s-ar zice ca "am inceput sezonul" ? Desi aparatul foto era in "tomberon" (topcase) ... poate de data asta vedem ceva, noi astia care ... nu putem. S'apoi chiar daca aveam RCA ... lucru maine. Plimbare faina, mai uscata ca data trecuta, sa va intoarceti sanatosi si cu zambetul pe buze. O seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Deci? Ora si loc intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 3, 2018 Autor Share Postat Februarie 3, 2018 Sal omule , ma uit afara cam naspa , pe jos [ in oras ] este nasol afara daca nu a iesit soarele pana la ora asta cred ca este si mai naspa cred ca o tura cu bicla este mai indicata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 Cam iese sosrele, daca miscati ceva moto lasati o vorba aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 3, 2018 Autor Share Postat Februarie 3, 2018 Alba / neagra si soarele asta , nu stiu poate pe la 12 o tura scurta daca tot am pus bateria . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 Hai la 12 la petrom-ul de la miorita, poate totusi tine cu noi vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate