ChipTavi Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 (editat) Noroc! Gata, până aici a fost, nu mai ţine treaba, îl dau dracului de fender eliminator şi mă pun pe căutat suport de număr stock, zise el plin de pasiune şi de glod. Însă, oricât de logică ar părea o astfel de opţiune, parcă-mi pare rau să stric aspectul codiţei cu hidoşenia aia. După ceva căutări prin cùrţile chinezilor, dau de chestia asta şi devin din ce în ce mai mai puţin convins că într-adevăr vreau să renunţ la fender eliminator, aşa că vă cer şi vouă părerea: 1. E eficientă drăcia? 2. O găsesc la vreun magazin din RO? E fain şi Ali, da' durează cam 2 luni până ajunge coletul şi n-aş mai vreau tratamente cu nămol în răstimp. Editat Februarie 3, 2018 de ChipTavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 Ete na, improvizezi una dintr-o aparatoare de scuter si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 Nu se vede linkul pe mobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 Nu se vede linkul pe mobil. Am aplicatia, si a deschis link-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 O să intru pe PC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate