ricomuerte Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Acum am casti. Bring it on! Muhahahahaaa.... Ca fapt divers, forum-ul acesta nu afiseaza thumbnails la clip-urile YouTube daca folositi short-link sau functia "copy link at current time" ce creeaza de fapt tot un short link. » Post actualizat in 03 Apr 2018 08:28 Sunt multe trupe cu numele "Valhalla", nu neaparat provenind din Scandinavia, insa slavii au tot dreptul sa il foloseasca.. cine stie, poate chiar se trag din vechii Væringjar Valhalla Black Metal, Russia Imi place foarte mult piesa instrumentala: "Starflaming Heart of Ural" @29:43 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 de pe tel doar asa imi copiaza link-ul. Ma sap sa vedem ce si cum... Pana una-alta.... Sepultura - Roots Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 3, 2018 Autor Share Postat Aprilie 3, 2018 Mă bucur să văd că ești cu moralul sus:). Tine-o tot așa! In alta ordine de idei, având în vedere că este un grup destul de restrâns care postează aici la lăutarii cu necuratu', e posibil că unii sa ne și știm din vedere. In generak, lumea e destul de mica in cercurile astea dubioase:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Asta pentru ca am o slabiciune pentru fundul doamnei Sheri Moon inca din filmul The Devil's Rejects Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 In alta ordine de idei, având în vedere că este un grup destul de restrâns care postează aici la lăutarii cu necuratu', e posibil că unii sa ne și știm din vedere. In generak, lumea e destul de mica in cercurile astea dubioase:)) Vrei sa iesim la o apa sfintita? ..and on that bombshell: Korpiklaani Folk Metal, Finland Si niste troli alcolisti : Trollfest Folk Metal, Norway https://www.youtube.com/watch?v=2ERYZGnah1M ^ Lyrical themes: Trolls, Drinking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 de pe tel doar asa imi copiaza link-ul. Ma sap sa vedem ce si cum... Pana una-alta.... Sepultura - Roots Zi cum sunt asistentele pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Pai ce sa zic, Metale? .... conform STAS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Pai ce sa zic, Metale? .... conform STAS... Pai atunci baga aici programul orelor de vizita, zi cand merita sa venim sa iti aducem portocale si bomboane... sa ne facem si noi de lucru pe acolo. Nu te facem de ca.cat pe acolo. Parol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 3, 2018 Autor Share Postat Aprilie 3, 2018 Asa, de seara, sa nu te plictisesti la spital. Iar daca e vreo asistenta gigea, PM me ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 (editat) Pai orele sunt dupa 15. Dar inca nu stiu unde o sa "campez". Momentan sunt la ortopedie, dar tre' sa ajung la chirurgie plastica. In 2-3 zile o sa aflu si dau public. Stiu ca sinteti baieti gigea, asa ca nu-mi fac griji. Merci de dedicatii. » Post actualizat in 03 Apr 2018 16:15 Pai tu esti primul Andrei, ca Metalu' ti-a lut fata la vloggaritza cu quru tinut de pantalonii de piele. » Post actualizat in 04 Apr 2018 03:49 Sa ne trezim, zic: Rob Zombie - Medication for melancholy (in caz ca nu se vede link) Editat Aprilie 3, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 neatza...ceva nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Multumesc Cristi. Spitalul noo e in alt cartier, dar melodia mi-a mers la suflet. Rico, postezi niste piese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 De pe youtube, noutati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 4, 2018 Autor Share Postat Aprilie 4, 2018 (editat) Buna dimineata tuturor! O noua zi pe plantatie. Yupiii:) Piesa mea preferata de la ei: Editat Aprilie 4, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Sabaton Power Metal, Sweden Albumul Carolus Rex e disponibil atat in suedeza cat si engleza, insa, dpmdv, suna mult, mult mai bine in limba lor nativa. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre Carol XII al Suediei: https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_XII_of_Sweden Pacat ca a fost invins la Poltava: ^secventele de film din clipurile de mai sus sunt luate de aici: https://www.imdb.com/title/tt0476695/ In timpul retragerii ce a urmat, Carol XII a trecut si pe la Zalau (in 2014 s-au implinit 300 de ani) http://adevarul.ro/locale/zalau/foto-locul-carol-xii-lea-suediei-si-a-recapatat-fortele-razboiul-nordului-regele-fost-ospatat-mancaruri-alese-vinuri-scumpe-struguri-stafiditi-1_51ef9ab3c7b855ff566b2898/index.html Imi place monumentul lui Carol XII din Stockholm, in care Carol are mana indreptata spre Rusia https://www.encirclephotos.com/image/king-charles-xii-statue-in-stockholm-sweden/ Who says metal is not educational? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 (editat) Daaaaa....carlorus rex....mi placeeeee.... Asa...de culcare: Sepultura - Orgasmatron » Post actualizat in 04 Apr 2018 16:10 LE: Andrei, te astept aici, la ch. plastica. E o asistenta... Editat Aprilie 4, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 de la 3 55 e un deliciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 (editat) Sa intram in spiritul sarbatorilor.. Χ Ξ Σ Si ceva de citit despre Ishtar, Eostre si alte aspecte mai putin cunoscute de oamenii simpli din popor: http://www.ancient-origins.net/myths-legends/ancient-pagan-origins-easter-001571 Oh, sa nu uit, cuvantul zilei: sincretism religios Grija mare la sarmale! Editat Aprilie 6, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 7, 2018 Autor Share Postat Aprilie 7, 2018 Luati lumina baieti! @Sin_Eater- cum mai esti? Interesanta treaba cu asistenta de la plastica. Merita investigata:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 V-a adus ceva iepurasu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Salut baieti. Sunt bine, multumesc. Si evolutia este foarte buna. Da, ar merita investigat. Are balta peste pentru tot. Sa petrecem, zic. Satyricon - mother north- live at opera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 8, 2018 Autor Share Postat Aprilie 8, 2018 (editat) Ceva black ambiental, dark. Suedezi Editat Aprilie 8, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 PUBLICITATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Buna dimineata. Sa continuam petrecerea, zic Dimmu Borgir - Mourning palace live forces of the northern night. O combinatie reusita de rock si symphony. Poate cea mai reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate