Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2018 Admin Share Postat Februarie 21, 2018 Salutare, Am un amic care vrea sa cumpere masina din link, este cineva dispus sa ma ajute in numele lui cu o vizionare? Nimic complicat, trebuie un prim verdict de la cineva care stie ce inseamna o masina in mintile ei, sa se uite la linii, starea interiorului, motor etc. Cine poate, va rog pm si ii dau detalii telefonic, din ce am inteles propietarul este mai ciudat, grabit etc..prezinta masina ca fiind impecabila, dar omul meu nu vrea sa bata atatia km.degeaba. https://www.olx.ro/oferta/toyota-verso-2013-van-7-locuri-IDaoQXR.html Multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 ZONA ARAD , Sa nu ii facem vizualizari aiurea la masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 21, 2018 Autor Admin Share Postat Februarie 21, 2018 Nu inteleg replica ta! Este deschis topic pe aria locala Arad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 e chiar proprietarul din acte sau vreun samsar? daca e samsar, eu nu m-as duce pana in Arad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 La samsari nu m-as baga nici eu. Mai bine face omul o excursie pe afara si ia masina. Eu am mers pana in Suedia pentru a lua cu km reali verificati la RAR-ul lor. Inainte de asta am mers in piata si am gasit una misto la 180.000 km ce arata impecabil. Apoi am gasit un sticker de la o revizie pe care scria 280.000 km si nu am zis nimic. Pana m-am invartit eu pe langa masina a disparut si stickerul de pe ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Acelasi vanzator : http://www.expertbazar.ro/anunt/honda-honda-st-1300-pan-european-2003-arad-57098 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Sunt din Arad. Daca pot ajuta spune. Vorbim in privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate