atillas Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 pentru cine este interesat de un raid moto adevarat ce se va desfasura in jud valcea va rog sa trimiteti adresele voastre de email la ene_stefan1974@yahoo.com.raidul se va desfasura in sezonul moto 2007,va tine 3-4 zile si implica echipe de minim 4 persoane.SE ADRESEAZA IN SPECIAL AMATORILOR CU MOTOCICLETE IN STARE F BUNA.STEF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 In princicpiu ma intereseaza. Adresa este in profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 pentru cine este interesat de un raid moto adevarat ce se va desfasura in jud valcea va rog sa trimiteti adresele voastre de email la ene_stefan1974@yahoo.com.raidul se va desfasura in sezonul moto 2007,va tine 3-4 zile si implica echipe de minim 4 persoane.SE ADRESEAZA IN SPECIAL AMATORILOR CU MOTOCICLETE IN STARE F BUNA.STEF spune mai multe k ma intereseaza shi pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 pai va fi raid, rally, rally raid sau enduro? din descrierea ta ar cam fie enduro sau extrem enduro. Mobrele sa mearga foarte bine, echipe de 4 ........cam la asta duce. Zona este foarte accidentata de raid sau rally raid, personal am trecut cu ATV de mai multe ori din olanesti la malaia si-ti spun ca este foarte greu. E de enduro, chiar catre extrem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2007 pai va fi raid, rally, rally raid sau enduro? din descrierea ta ar cam fie enduro sau extrem enduro. Mobrele sa mearga foarte bine, echipe de 4 ........cam la asta duce. Zona este foarte accidentata de raid sau rally raid, personal am trecut cu ATV de mai multe ori din olanesti la malaia si-ti spun ca este foarte greu. E de enduro, chiar catre extrem. cauta pe pro-bike pozele cu rally-raid in tara lovistei si o sa vezi.din pacate am avut la prima editie proasta inspiratie sa invit si atv-isti si a fost vai si amar...,ambreiaje tandari,rasturnari in prapastie etc.. asa ca anul asta voi spune pas la atv-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Sa vezi ce incepe de la replica asta...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 (editat) razvanbiban20@yahoo.com Detalii te rog cat mai curand pentru pregatire. Editat Ianuarie 14, 2007 de bibanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Sa vezi ce incepe de la replica asta...! da! da! fight! fight! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPV13R Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 cauta pe pro-bike pozele cu rally-raid in tara lovistei si o sa vezi.din pacate am avut la prima editie proasta inspiratie sa invit si atv-isti si a fost vai si amar...,ambreiaje tandari,rasturnari in prapastie etc.. asa ca anul asta voi spune pas la atv-uri. prin poze am vazut drumuri forestiere si KTM LC4. ceva detalii mai amanuntite despre traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 prin poze am vazut drumuri forestiere si KTM LC4. ceva detalii mai amanuntite despre traseu? PTR.TOATA COMUNITATEA DE ENDURISTI:VETI PRIMI LA MOMENTUL RESPECTIV TOATE INFORMATIILE.POATE M-AM GRABIT PUTIN CU ANUNTUL.VREAU DOAR ADRESE DE MAIL ALE VOASTRE.ORICUM...VORBA UNUI CLASIC IN VIATA ...TINETI APROAPE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shomoiogu Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Da, desteapta propunerea sunt interesat. Rog detalii, cand ai timp...., eventual poze nu cunosc zona deloc shomoiogul@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 cauta pe pro-bike pozele cu rally-raid in tara lovistei si o sa vezi.din pacate am avut la prima editie proasta inspiratie sa invit si atv-isti si a fost vai si amar...,ambreiaje tandari,rasturnari in prapastie etc.. asa ca anul asta voi spune pas la atv-uri. ambreiaje tandari? hmmmmm, erau chinezesti/japozene/canadiene? prin zona e baza de antrenament, si oricum inca n-am vazut nici un ambreiaj cum arata, asa ca...... de rasturnari nu mai zic, sa fie de capu' lor. Petrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 din pacate am avut la prima editie proasta inspiratie sa invit si atv-isti si a fost vai si amar...,ambreiaje tandari,rasturnari in prapastie etc.. asa ca anul asta voi spune pas la atv-uri. pacat. veneam si eu cu atv-ul. Daca platim o taxa suplimentara ne primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 ce de treaba esti ioane! atzatzatorule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 (editat) pacat. veneam si eu cu atv-ul. Daca platim o taxa suplimentara ne primiti? salut ioane, nu stiu daca iti amintesti de mine, ti-am scris odata un PM in legatura cu un exc 450 si atunci mi-ai dat sfaturi foarte bune - multumesc, l-am si cumparat, asa ca daca tu ai ATV platesc eu taxa pt. tine ca si multumire pt. ce ai facut Editat Ianuarie 16, 2007 de BGS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 salut ioane, nu stiu daca iti amintesti de mine, ti-am scris odata un PM in legatura cu un exc 450 si atunci mi-ai dat sfaturi foarte bune - multumesc, l-am si cumparat, asa ca daca tu ai ATV platesc eu taxa pt. tine ca si multumire pt. ce ai facut merci mult Sa vedem totusi daca ne primesc organizatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 merci mult Sa vedem totusi daca ne primesc organizatorii stai asa, daca va primesc eu nu mai platesc nimic ! acum ca le-ai dat idea cu taxa speciala poate ca se va transforma in raid a atv-urilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Nu, dom-le, mai bine sa nu vina ATV-uri! Se strica, se rastoarna, mai sunt si lente, nu fac decat sa incurce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Nu, dom-le, mai bine sa nu vina ATV-uri! Se strica, se rastoarna, mai sunt si lente, nu fac decat sa incurce. mda, si de ...,ambreiaje tandari inca nici nu ai pomenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Polaroid Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 cauta pe pro-bike pozele cu rally-raid in tara lovistei si o sa vezi.din pacate am avut la prima editie proasta inspiratie sa invit si atv-isti si a fost vai si amar...,ambreiaje tandari,rasturnari in prapastie etc.. asa ca anul asta voi spune pas la atv-uri. Asta e lista nenorocitilor cu ATV-urile din raidul respectiv. Va trimit si poze cu ei pentru a fi exterminati. Polaris Sportsman 800 EFi Polaris Sportsman 500 Efi Polaris Phoenix 200 E-ton Viper ST 150 Yamaha Grizzly 4x4 660 Linhai 4x4 Explorer de 300 Suzuki-ul Z400 Quad Sport Exista ceva adevar in ceea ce spune Atillas. A cedat ambreiajul de la Suzuki-ul Z400 Quad Sport dar asta s-a intamplat pe cea mai grea dintre urcari. Intamplator a fost si printre primele urcari asa ca raidul a fost continuat de 6 ATV-uri. Si rasturnari au fost...foarte adevarat...chiar si in prapastie...dar la clasa moto. Prostii aia cu troliu pe ATV stateau sa scoata motoarele din rape. Cat despre faptul ca sunt lente...nu era concurs. Oricum Sportsman-ul 800 a uitat asta si a ajuns in primii 5-6 concurenti. Nu vroiam sa spun decat ca a fost super marfa si ca m-as mai baga la un raid. Nu stiu ce vina avem ca ne plac ATV-urile. In curand o sa concuram cu masinile ca motociclistii ne dau la o parte de fiecare data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Nu stiu ce vina avem ca ne plac ATV-urile. In curand o sa concuram cu masinile ca motociclistii ne dau la o parte de fiecare data. f trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 o sa concuram cu masinile ca motociclistii ne dau la o parte de fiecare data. ATV-ul n-are 4 roti ? Nu se conduce cu carnet categoria B ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 ATV-ul n-are 4 roti ? Nu se conduce cu carnet categoria B ? cred ca B1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate