RedRat Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Salutare, Imi poate recomanda cineva un set de risere solide de 4" sau 10cm ? Am un DragStar 1100 si momentan am un set de Highway Hawk 56-0342. S-a dus filetul la suruburi, am incercat sa refiletez dar nu tine. Asa ca as vrea sa le schimb... Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 La urmatoarea montare, avand in vedere ca sunt din aluminiu, foloseste o cheie dinamometrica. Sunt convins ca in instructiunile de montaj scrie la ce cuplu sa le strangi. Si daca iti este frica ca s-ar putea desuruba pui o pasta de blocare, de ex. un Loctite 243. Ai grija cat pui ca sa mai poti deface suruburile vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Salutare, Imi poate recomanda cineva un set de risere solide de 4" sau 10cm ? Am un DragStar 1100 si momentan am un set de Highway Hawk 56-0342. S-a dus filetul la suruburi, am incercat sa refiletez dar nu tine. Asa ca as vrea sa le schimb... Mersi! Cauta un service care pune insertie HelyCoil, Vcoil, daca permite piesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 (editat) Cauta un service care pune insertie HelyCoil, Vcoil, daca permite piesa. Nu vreau sa fiu carcotas dar totusi inaltatoarele pot fi incadrate la elemente de siguranta. Avand in vedere si pretul inaltatoarelor parca poti sa iei altele. HelyCoil tine, nu zic nu, dar deh, fiecare cu tzicnalile lui Editat Aprilie 5, 2018 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Nu esti si ai dreptate. Reparatia se poate face doar daca permite piesa originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Aprilie 9, 2018 Autor Share Postat Aprilie 9, 2018 Mersi de sugestie. Nu stiam de HeliCoil pana acum. Ce am "facut" a deteriorat piesa indeajuns sa am nevoie de un set nou... Nu mai inspira incredere. In weekendul ce vine ma duc la un targ moto, sa vad daca gasesc acolo ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate