troglod Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 (editat) https://www.facebook.com/groups/MOTOCICLISM.ro/permalink/384240675390104/ In comentarii e si nr moto B 55 CGM Editat Aprilie 5, 2018 de troglod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Ala a fost un KLE?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 (editat) Pffff. am trecut mai devreme pe acolo... am vazut moto pe trotuar fara partea din fata. Ma gandeam ca e lasat la reparat ca parca pe acolo e si un service sau ceva moto.... Editat Aprilie 5, 2018 de Santon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Si petru cei fara Facebuci "Adrian Dumitru Salutare , am fost primul la accident , vinovat este taximetristul (tataie cu cămașă roșie Din poza) a tăiat linia continua încercând sa facă la stg în momentul respectiv moto a intrat direct în partea dr fără frână fără nimic , a fost fracțiune de secunda . I am acordat primul ajutor , victima stabila , contuzie bărbie, mana stg suspiciune fractura , în rest este ok , ma bucur ca am fost la locul respectiv , timp ,moment , cei care erau de fata vroiau sa l miște și sa i scoată casca . Oamenii buni rugăminte sufleteasca , umana ,medicala,nu dați oameni afara din mașini( se dau afara doar dacă mașină a luat foc ) și nu mișcați motocicliști, se ridica doar vizeta , casca rămâne pe cap ,se face testul coloanei , se pune victima dacă cooperează sa miște degetele și picioarele pt suspiciunea de fractura de coloana ,casca se scoate doar de cadre medicale , suspiciunea de fractura cervicala și doi fracturi craniene , mulțumesc, sănătate multa , restul cumpărați, vara frumoasa sa aveți dragii moto" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 "Adrian Dumitru Salutare , am fost primul la accident , vinovat este taximetristul (tataie cu cămașă roșie Din poza) a tăiat linia continua încercând sa facă la stg în momentul respectiv moto a intrat direct în partea dr fără frână fără nimic , a fost fracțiune de secunda . I am acordat primul ajutor , victima stabila , contuzie bărbie, mana stg suspiciune fractura , în rest este ok , ma bucur ca am fost la locul respectiv , timp ,moment , cei care erau de fata vroiau sa l miște și sa i scoată casca . Oamenii buni rugăminte sufleteasca , umana ,medicala,nu dați oameni afara din mașini( se dau afara doar dacă mașină a luat foc ) și nu mișcați motocicliști, se ridica doar vizeta , casca rămâne pe cap ,se face testul coloanei , se pune victima dacă cooperează sa miște degetele și picioarele pt suspiciunea de fractura de coloana ,casca se scoate doar de cadre medicale , suspiciunea de fractura cervicala și doi fracturi craniene , mulțumesc, sănătate multa , restul cumpărați, vara frumoasa sa aveți dragii moto" Aur curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Valeeeu! Deci ala chiar a fost un KLE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 ete valeu, e doar furca rupta si curge zeama din el !!! )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 ete valeu, e doar furca rupta si curge zeama din el !!! )))) Si botu' spart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Ma bucur ca rider-ul e cat de cat ok. putea sa iasa muuuult mai rau. @Simpson_ , felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate