severoprisan Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Fiind a doua zi de Paști și sătul de atâta stat în casă, am tras o tură până la Slănic Moldova. Drumul bun Covasna - Târgu Secuiesc - Oituz ( Ferăstrău), după care am cotit pe DJ116 înainte cu vreo 12km de Onești spre Târgu Ocna. Foarte faină zona, însă grijă la drum, mai sunt câteva gropi și drum îngust ici colo. Ieșind din Târgu Ocna am avut surpriza de a nu putea merge spre Slănic, drumul fiind blocat. Deci cei care mergeți în direcția aia, să o luați spre Magura, urmând indicatoarele galbene cu Slănic Moldova. Ciudat că dacă vi dinspre Oituz, nu ai nici un indicator, doar dacă vi dinspre Tg. Ocna. Ocolitoare vreo 3km e nasoală, deci grijă la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Nice! Deci tu ai mers pe DJ116 (Tg Ocna - Nicoresti - E574). De 116B stii cum e ? Cel care continua din Slanic si ajunge la Poiana Sarata. Eu il vad pe google maps ca fiind forestier (nu este street view pe acolo). Pare interesant, dar nu sunt sigur ca-l pot face cu mobra mea. Ms anticipat oricare ar fi raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 îți raspund eu că il bifez anual, dacă îți găsești o perioadă din an mai putin ploioasă și nu vei fi singur merge...cere mici abilități în teren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Aprilie 10, 2018 Autor Share Postat Aprilie 10, 2018 Nice! Deci tu ai mers pe DJ116 (Tg Ocna - Nicoresti - E574). De 116B stii cum e ? Cel care continua din Slanic si ajunge la Poiana Sarata. Eu il vad pe google maps ca fiind forestier (nu este street view pe acolo). Pare interesant, dar nu sunt sigur ca-l pot face cu mobra mea. Ms anticipat oricare ar fi raspunsul Eu sincer l-am ratat la mers și am oprit să intreb pe un nene pe unde e și dacă e bun. Tot pe acolo mi-a dat Gmaps să merg. Omul a spus că nu are rost să merg pe acolo dacă nu vreau să fac motorul praf și mi-a recomandat DJ116. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Multumesc pentru informatii . Deci cand ma bag pe acolo iau pe inca cineva sa ma ajute la ridicat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Prin 2011 am coborit pe drumul care leaga Slanic Moldova cu Poiana Sarata, era asfalt nou, maxim 1 an, ingust, virajat, dar bun. Anul trecut am ajuns in zona si am vrut sa ies iar pe acolo, am intrebat la benzinarie si au zis ca nu este practicabil, chiar sint curios cum se mai prezinta ca vreau sa mai merg in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate