Speedy.K Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 (editat) Accidentul din VL nu il are implicat pe colegul politist nici ca accidentat, nici ca martor (in functie de varianta pe care o auzi). Si el, la randul lui, are niste km. Bun, si de ce s-a inchis topicul? Doar pentru ca ala nu are chef sa "isi apere onoarea?" Ete rahat! Vrea sa scrie bine, nu, iarasi bine... Nu cred ca s-a procedat corect si cred ca unii au inceput sa imbatraneasca si sa devina prea sensibili la discutiile mai dure de pe "Accidente". Pensia! Editat Aprilie 17, 2018 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Din ce inteleg, un ABS ar fi ajutat, ar fi crescut sansele unei opriri in siguranta (mai ales ca nu avea viteza astronomica). Si totusi in 2018 sunt unii (chiar si pe aici) care urla si fac clabuci la gura cat de nociv si inutil este ABS-ul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Eu cand am intrebat de circumstante ma gandeam inclusiv la faptul ca ar fi putut fi ascuns de alta masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate