john17 Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 (editat) Bănuiesc că e vorba de "scurtătura" care se face din drumul Câmpulung - Târgoviște spre Dragoslavele - nu știu, n-am fost de curând, nu era asfaltat când l-am vizitat ultima oară. Acu' și Câmpulung - Târgoviște pe care l-am făcut (și) azi se cheamă drum asfaltat, dar .. Editat Iunie 1, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 ce inseamna prost si denivelat pentru un gsa? sesizabil sau nu? ca cu sportiva nici in buc nu mai poti merge de cativa ani la ce gropi avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Acum 45 minute, john17 a spus: Bănuiesc că e vorba de "scurtătura" care se face din drumul Câmpulung - Târgoviște spre Dragoslavele - nu știu, n-am fost de curând, nu era asfaltat când l-am vizitat ultima oară. Acu' și Câmpulung - Târgoviște pe care l-am făcut (și) azi se cheamă drum asfaltat, dar .. Exact! Stiu ca nu era, de aceea am si intrebat. Am primit raspuns mai sus ca e ok. Intr-adevar, diferenta o face mobra cu care mergi, cum spunea si @DiarM mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Se pare că a fost rupt de inundații anul trecut, dar probabil ai loc cu mobra: http://www.ziaruldinmuscel.ro/de-la-ploi-a-cedat-si-drumul-judetean-stoenesti-dragoslavele-dj-725/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate