Mr.Sam Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Salutare, In drumul meu spre servici, azi , am vazut-o pe doamna din imagine rasturnata. Nu stiu cum a ajuns asa si nimeni de peacolo nu stia ce s-a intamplat. La o inspectie vizuala nu parea ca are daune, insa daca il stiti pe proprietar ar fi bine sa ii dati de stire sa se uite mai bine, I-am ridicat-o ca mai mult nu aveam cum sa ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Felicitari ca ai ridicat-o, cel mai probabil vreun selfie-ist s-a rezemat de ea sa se pozeze si a dat-o jos, dupa care a disparut ca magarul in ceata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 (editat) Salutare, In drumul meu spre servici, azi , am vazut-o pe doamna din imagine rasturnata. Nu stiu cum a ajuns asa si nimeni de peacolo nu stia ce s-a intamplat. La o inspectie vizuala nu parea ca are daune, insa daca il stiti pe proprietar ar fi bine sa ii dati de stire sa se uite mai bine, I-am ridicat-o ca mai mult nu aveam cum sa ajut. Felicitari. Poate sa ii fi lasat un bilet sa stie omul care este treaba. O fi avand vreun prieten prin zona ..... Editat Mai 4, 2018 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate