the_jack Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 salutare, stie cineva in Sibiu un service moto serios ??? mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Dan Pasteanu....pe Biltz,vis-a vis de fostul RAR. AndreiGandila-PhoenixMotor-Dealer KTM-inainte de intrarea in Cristian pe stanga. SorinButa-la Actionland(Euroil) vis a vis de McDonalds. mai sunt si altii dar nu mai stiu nume si adrese. la AndreiGandila poti afla mai multe. B. cred ca si Speedy aka "karpatenwolf" are service,in Selimbar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 "ala" din Selimbar e karpatenwolf....si da, are service moto.....si da, e serios; T. ps: Speedy...la fiecare reclama, 5% din profit, e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 ce? procentul? glumesc... despre plata in valuta vorbesti cu el. T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 ...deci @Karpatenwolf, imi faci un termin in ultima saptamina in mai? Tie-ti fac ce vrei ,cand vrei,da chestia e ca eu sunt un tip glumet,oricum tehnica nu are legatura cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Karpatenwolf da-mi un numar din Selimbar si un PM cu nr telefon E interesanta povestea cu service-ul. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Karpatenwolf da-mi un numar din Selimbar si un PM cu nr telefon E interesanta povestea cu service-ul. Cu respect Tel.0745/262471 Selimbar str principala(M Viteazul) nr.50(partea dreapta cum vii din Sibiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Ai si doi caini deosebiti acolo ? In mod sigur ne vedem. Multumesc Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Ai si doi caini deosebiti acolo ? In mod sigur ne vedem. Multumesc Cu respect Iti dau un sfat prietenesc: Daca mergi la Karpatenwolf acasa prima data si vezi un catelus flocos ca doarme pe undeva.....nu te-apuca sa-l mangai , sau mai rau....sa-l iei in brate...=> Il vezi tu mic, da' are o personalitate-n el.....SE CREDE CEL PUTIN ROTTWEILER!!! Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 ...daca stie "Parola" nu-l musca, pe pariu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Salut Karpatenwolf, poti sa echilibrezi roti de motociclete? Fa si tu doua poze de la atelieru tau sa vad si eu, m-ai facut curios!!! Asta este atelierul meu de acasa de unde comunic cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 @ karpatenwolf: ala-i Herzu' Banditului la care operezi acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 (editat) ...mai zgircit mai esti! Sus in poza tai din calendar de se vede numai o parte din telescop si jos tai toata poza sa nu vedem galeata aia cu curent sub bancul de lucru. ChopperVonGal se plinge ca are numai 170 de Volti la priza si tu ai 7 becuri unu linga altul. De aia are Chopper von Gal numai 170V. In schimb eu am numai 33,5 kbps Da ,e herzu talhariului,l-am plantat la loc si azi iau si piesele dela vopsit.Sa vedem dupa aia cum se descurca cu conservele ca i-am dat numa delicatesse.(Motul3000,Metabond,bujii,susp fata intarita,si multa pasiune) Editat Februarie 8, 2007 de karpatenwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 E Super scula si atelierul. Tot nu mi-a spus nimeni daca atelieru mai e aparat de cei doi caini cu care am facut cunostinta in oct-nov 2005. Stiu eu de ce am fost acolo.Se bucura Viomaddog ca am dat de caini si nu de proprietar. Tot dau o cafea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 E Super scula si atelierul. Tot nu mi-a spus nimeni daca atelieru mai e aparat de cei doi caini cu care am facut cunostinta in oct-nov 2005. Stiu eu de ce am fost acolo.Se bucura Viomaddog ca am dat de caini si nu de proprietar. Tot dau o cafea. Uite cum fac yo: Sun la sonerie, intru(daca e descuiat),si astept cu mana pe clanta sa vad in ce dispozitie e SHNOOPY! glumeam! ori iese cineva din casa, ori Speedy din garaj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 @Karpatenwolf : m-ar interesa un montat de alarma.... PS: daca vin cu ceva parizer in buzunare....rezolv cu catelu' .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 E Super scula si atelierul. Tot nu mi-a spus nimeni daca atelieru mai e aparat de cei doi caini cu care am facut cunostinta in oct-nov 2005. Stiu eu de ce am fost acolo.Se bucura Viomaddog ca am dat de caini si nu de proprietar. Tot dau o cafea. Schnuffi,se scrie corect numele Fox-terierului meu,sau eu a lui(aici e dilema).Schnuffi daca vorbiti cu el si nu este dintr-o intamplare nefericita nervos,rau dispus in mod normal nu are treaba cu nimeni ziua.In afara doar de o anumita rasa deoarece este un pic rasist de felul lui(nu e o atitudine europeana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate