mihai24 Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 18-20 mai, Black Helmets, Manesti, Dambovita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Magureni, saptamina viitoare, veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 ROC 2018? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 2, 2018 Autor Share Postat Iulie 2, 2018 6 - 8 iulie, Seawolves Buzau, Plesesti 6 - 8 iulie, Roata de Foc, Magureni, Prahova LA ALEGERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Si eu vin la Magureni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 3, 2018 Autor Share Postat Iulie 3, 2018 nu se organizeaza nici o plecare din Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 S-a reparat drumul spre Iedera cel prin padure? anul trecut era inca distrus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alberto Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 S-a reparat drumul spre Iedera cel prin padure? anul trecut era inca distrus. Lafel este... am fost si eu acum 3saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 Chiar acum am postat pe alt topic multumiri Dinastiei Cosma pentru multele drumuri distruse si nereparate din judet, sper sa le dea condamnari macar pina nu ma mai dau cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate