WotRU2Me Postat Mai 24, 2018 Share Postat Mai 24, 2018 Mie mi l-au luat de doua ori pentru viteza. Dar din vina lor, evident. » Post actualizat in 24 May 2018 14:26 Cand l-am recuperat a doua oară de la ghiseu, omul de acolo m-a sfatuit ss fiu atent, ca se pare ca am o problema cu viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Mai 24, 2018 Autor Share Postat Mai 24, 2018 (editat) te asteptai sa-l incurajam? sa radem de el ca nu a dat a 3a sau ce?Ia nu mai presupune tu atatea, ca deja esti cam fazan...De unde plm stii tu in ce treapta eram la 120? Habar n-am ce filme ai tu in cap cu motoare turate pe rosu, dar ai gresit personaju baiatu' meu... Spre deosebire de alte ascutitori, Blackbird merge foarte bine cu 120 la 4000 rpm Editat Mai 24, 2018 de high_voltage_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iunie 2, 2018 Autor Share Postat Iunie 2, 2018 Mi-au intors destui in fata si am avut grija sa-i vad eu inainte... Vorba aia, norocul si-l mai face si omu cu mana lui; la fel si ghinionul. Apropo, permisul e din nou la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate