sanyes Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Aia m-a atras si pe mine, foarte agila. Dar si la capitolul frane sta bine, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Eu nu i-am schimbat decat placutele cu unele racing si n-am avut nici-o problema, desi sunt relativ mare si greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 28, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2019 La 04.10.2019 la 9:01, sanyes a spus: Aia m-a atras si pe mine, foarte agila. Dar si la capitolul frane sta bine, nu? Da, franele mai slabe sunt la prima generatie. Eu n-am apucat inca s-o bag la circuit, dar la cum merge pe strada n-am niciun dubiu ca rupe si la circuit. Anu' viitor sigur merg, o sa postez ceva feedback dupa ce ma dau (poate reusesc si niste filmulete, ceva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate