Redresor Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 Cel care vine pe far. Dacă poate explica cineva și cum vine becul acolo. Am două vitezometre. Unul are o fereastră. Am probat cu un bec acolo și nu luminează cum trebuie. Rămâne în colțul respectiv. Nu ar fi trebuit să aibă un manșon de plastic în jurul gradației? Ar fi dispersat cât de cât lumina. Mai am un vitezometru cu ceva plastic de jur împrejur. Chiar nu îmi dau seama cum era iluminat. Nici nu pot scoate plasticul pentru că este blocat de oxizi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Cel care vine pe far. Dacă poate explica cineva și cum vine becul acolo. Am două vitezometre. Unul are o fereastră. Am probat cu un bec acolo și nu luminează cum trebuie. Rămâne în colțul respectiv. Nu ar fi trebuit să aibă un manșon de plastic în jurul gradației? Ar fi dispersat cât de cât lumina. Mai am un vitezometru cu ceva plastic de jur împrejur. Chiar nu îmi dau seama cum era iluminat. Nici nu pot scoate plasticul pentru că este blocat de oxizi... Din ceea ce imi aduc aminte becul era pus la acea fereastra. Iar iluminarea era exact cum ai vazut la proba: adica mai subtire . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Sper să-ți fie de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 25, 2018 Autor Share Postat Iunie 25, 2018 Mulțumesc mult. Chiar îmi este de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mk1gti Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Așa ceva și lumina punand becul în dreptul fantei cu plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 am eu suport cu tot cu kilometrj demontat de pe hoinar daca te intereseaza! » Post actualizat in 10 Jul 2018 08:58Poze cu suportul. » Post actualizat in 10 Jul 2018 08:59Gaura aceea a dat-o fostul propietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iulie 10, 2018 Autor Share Postat Iulie 10, 2018 Pacat ca are gaura respectiva, ca altfel ar fi fost perfect. Cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Nu te costa nimic dar iti platesti transportul iar la posta romana nu am timp sa ajung! daca vrei sa il trimit cu fan curierul trimite-mi adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iulie 13, 2018 Autor Share Postat Iulie 13, 2018 Multumesc. V-am trimis mesaj privat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate