Florin Daniel Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Cineva interesat de motogp brno? 3-5 august. Stabilim o data de plecare si întoarcere. Nu am luat încă bilet si nu am calculat bugetul. 2400 km dus intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Florin eu merg. Merg cu masina cu inca un prieten cu femeile . Plecam joi dupa serviciu ora 18 bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 4, 2018 Autor Share Postat Iulie 4, 2018 Florin eu merg. Merg cu masina cu inca un prieten cu femeile . Plecam joi dupa serviciu ora 18 bucuresti nu va riscati cu moto? » Post actualizat in 04 Jul 2018 09:08 unde v ati luat cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 nu va riscati cu moto? » Post actualizat in 04 Jul 2018 09:08 unde v ati luat cazare? Am gasit foarte greu, la vreo 17km de circuit, un apartament de 4 persoane. Nu ne riscam ca nu avem atatea zile de concediu si cu moto ar insemna mai multe opriri/zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Si eu ma duc cu duba de enduro ca am si pat in ea. Poate iau si un motor. Inca nu m-am decis cand plec si cand ma intorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 4, 2018 Autor Share Postat Iulie 4, 2018 Am gasit foarte greu, la vreo 17km de circuit, un apartament de 4 persoane. Nu ne riscam ca nu avem atatea zile de concediu si cu moto ar insemna mai multe opriri/zile. '"va urasc" Si eu ma duc cu duba de enduro ca am si pat in ea. Poate iau si un motor. Inca nu m-am decis cand plec si cand ma intorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 Drumul poate fi facut si cu moto. Eu am fost in 2016, plecat de joi si intors marti(asta ca sa nu faci 1200 km intr-o zi si a doua sa fi neom). Cazarile intermediare au fost in tara, la dus in timisoara si la intors in oradea. Pt amatori de cat mai multa distractie, cazare in campingurile din vecinatatea imediata a circuitului. Spor si drum intins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Eu plec cu moto,vreau să stau la cort bilete, de la fața locului. Dacă mai sunt interesați, un pm. Locuri la cort, sunt destule depinde de fiecare, însă 3-4 zile la cort eu zic că merită, tinind cont că este full peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andri77 Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 https://www.automotodrombrno.cz/grand-prix/en/camp-a » Post actualizat in 18 Jul 2018 08:14 Salutare. DIU 46 ai pus ochii pe alt camping? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Salut! Mai sunt și alte variante, 2-3 km de circuit. Vrei să vii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate