cip11xx Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Cu ce se poate lipi un plutitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 In cazuri de urgenta.. gen carpeala la marginea drumului sa mai tina pana acasa...cu sapun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Acum vreo 15 ani am înțepat cu șurubelnița unul de la un scuter și l am lipit cu super glue și o bucățică din ambalajul lipiciului, acela transparent )) a ținut ani de zile și încă am scuterul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 sau cu orice "A+B" gen poxipol. poti sa pui si o bucatica de pansament pe post de armatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 12, 2018 Share Postat Iulie 12, 2018 (editat) Sau cu letconul/pistolul de lipit. Editat Iulie 12, 2018 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate