RD 02 ALX Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Salut, am o Honda CB 500 si vreau sa merg la cineva sa imi sincronizeze carburatoarele in zona Faur, Republica etc Daca imi poate recomanda cineva un mecanic serios, raman dator de cinste. Alex 0736 628 257 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zambilik Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Salut. Iti recomand in S3, dar nu i zona aia. Razvan, AXXA. Este langa Targ Vitan, in complex Axxa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Iulie 16, 2018 Autor Share Postat Iulie 16, 2018 Salut. Iti recomand in S3, dar nu i zona aia. Razvan, AXXA. Este langa Targ Vitan, in complex Axxa. Salut poti sa imi dai numarul lui de telefon pe privat sau aici. Cum sonsideri tu. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zambilik Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Ai Pm. O zi usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Salut. Iti recomand in S3, dar nu i zona aia. Razvan, AXXA. Este langa Targ Vitan, in complex Axxa. + 1...il recomand si eu pe Razvan...face treaba buna bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Salut. Iti recomand in S3, dar nu i zona aia. Razvan, AXXA. Este langa Targ Vitan, in complex Axxa. Sa vorbesti de la inceput acolo legat de pret ca sa nu se dubleze cand ridici mobra. Salut, am o Honda CB 500 si vreau sa merg la cineva sa imi sincronizeze carburatoarele in zona Faur, Republica etc Daca imi poate recomanda cineva un mecanic serios, raman dator de cinste. Alex 0736 628 257 Anunta-ma daca intre timp ti-ai rezolvat prbl. Editat Iulie 16, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Iulie 16, 2018 Autor Share Postat Iulie 16, 2018 Multumesc frumos. Am vorbit cu Razvan .Seara buna in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudeboy Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Salutare, Am si eu de schimbat ulei,filtre,etc (revizie) pentru un FZ6N. Imi puteti da numarul lui Razvan, va rog? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 27, 2018 Share Postat Iulie 27, 2018 Razvan Trancanu (Trancanici), cel care tine si cursurile de conduita preventiva, are si service. Il gasiti in incinta Faur. Eu numai la el m-am dus cu motorul. Cine e interesat, dati-mi pm sa va dau nr. lui de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrishor33 Postat Martie 3, 2019 Share Postat Martie 3, 2019 Salut, Domnul Razvan mai are Service-ul in incinta Faur? Daca da ma poate ajuta si pe mine cu un nr de telefon. Multumesc Mailul meu este petrishor33@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate