Sari la conținut

RD 02 ALX

Membru
  • Număr conținut

    409
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RD 02 ALX

  1. Da la Dual Motors am fost. Am sa incerc si la Motodynamics sa vad ce feedback am. Multumesc pentru info. Chiar si asa nu crezi ca merita sa ai putina rabdare si sa economisesti 1500E? Asa este Adrian, pare o alegere buna mai ales prin programul Rabla.
  2. Salut, si eu ma regasesc intr-o situatie similara. Am fost si am vazut mai multe scutere. In primul rand experienta cu reprezentantele sunt jenante cel putin spus, nu stiu unde sunt cheile, nu au baterie ca sa vezi spatiul sub sa, lipsa detaliilor legate de fabricatia modelului programa reviziilor etc. Eu nu fac livrari si am ramas la 3 tot prin rabla moto 2022. Suzuki Adress 110 cel mai ieftin 113cm3 fara ABS pret de nou fara rabla 2190E avantaj pornire si la pedala, dezavantaj un disc mic pe fata si tambur pe spate. Yamaha N max 155 din punctul meu de vedere este un best buy, reprezentanta jenanta dar modelul pare ok. ABS fata/spate lumini cu led 15cp si 14nm chinuit fuge 120km/h deci poti sa iesi si din oras cu el daca ai nevoie, revizii la 5000km si cureaua la 20000km iti arata in bord cand trebuie sa o faci. Constructie solida si mi-a lasat impresia unui lucru de calitate. Singurul dintre cele trei racit pe lichid. Pret 3600E dar primeai 150 de E in echipament daca aveai nevoie. Personal nu imi place cum arata din fata cel putin dar asta este. Honda Super Cub 125 imi placea foarte mult, cea mai economica dintre cele trei dar de negasit sa o pot vedea live. 4050E pret de lista , este singura cu cutie de viteze, trensmisia pe lant si un look foarte cool pentru mine. Roti mari in diametru. Spor la cumparaturi. Seara buna in continuare.
  3. Sunteti toti super draguti, multumesc pentru pareri si variantele propuse. Va tin la curent pe masura ce am sa testez modelele vizate. Seara buna in continuare.
  4. Multumesc frumos , am inteles ca la SV 2019+ au imbunatatit franele. MT ul se aude incredibil cu o evacuare sport dar este cam ciudat farul la modelul nou.
  5. Stiu ca suna stupid dar in transportul public de suprafata sunt ore in care efectiv sunt pasagerii super ingramaditi ce sa mai vorbim de restrictii. Era fain daca se organiza, intrau mai putine persoane si il faceau cu sens unic in care sa vizitezi salonul sau il organizau in exterior. Multumesc frumos Raul, ai mare dreptate. Legat de made in japan nu va contrazic pur si simplu ce am detinut eu au fost fabricate doar acolo si au rezistat foarte bine in timp. Chiar si motorul de pe Aprilia Leonardo era fabricat de Yamaha in Japonia. Achizitia am sa o fac spre sfarsitul anului sau la anul pentru ca eu detin un VW Lupo 1.7 Diesel si vreau sa cumpar masina noua anul asta. Nu am buget si pentru motocicleta.
  6. Multumesc frumos, m-am uitat si la Yamaha X-max 300 este tot in bugetul respectiv. Imi place foarte mult dar cu o motocicleta ma gandeam ca pot sa ies ocazional si la o plimbare cu cativa prieteni. Astept sa vad daca se tine Salonul moto anul acesta poate gasesc o oferta buna. Am sa ma programez la un Testdrive cu CB 500x pentru inceput. Salut lucrez pe Autobaza STB Titan deci nu merg prin oras, Pan-ul imi placea dar cu siguranta ai dreptate fiind un model vechi si de turing are foarte multi km si porbabil sunt multe de surubarit la ea. Era doar o varianta pentru SH. Am sa incerc sa merg cu toate daca gasesc un MT 07 am vazut la o scoala Moto sa vad daca pot sa imi iau o ora cu instructorul sa vad cum este. Multumesc pentru raspuns. THX
  7. Multumesc frumos pentru pareri, am sa vad daca gasesc una pentru test drive. John17 eu lucrez exact la intrarea in Bucuresti vis a vis de Ikea Pallady si in timp dupa ce se termina drumul de acces pe A2 am 11km pe autostrada. Ma gandeam la Pan 1300 din prisma confortului nu a vitezei. Weekend placut in continuare.
  8. Buna ziua, ma cheama Alex si am 38 de ani. Am detinut in trecut un scuter de 250cm3 Aprilia Leonardo, o Honda Nx650 Dominator si un CB 500 PC32. Nu ma intelegeti gresit mi-a placut foarte mult experienta dobandita cu fiecare in parte si puterea dezvoltata a fost suficienta pentru o utilizare normala. Foarte rar merg cu pasager si nu merg foarte multi km intr-o tura pentru ca am probleme cu spatele vertebrele L5-S1 tasate. Imi doresc o motocicleta noua de buget pe care sa o tin cel putin 10 ani si cu care sa merg la serviciu din Branesti IF in Bucuresti cu aproximatie 40 km pe zi. Imi place foarte mult Suzuki SV 650 si chiar daca este un model vechi ma gandesc ca este un motor testat in timp si fiabli si destul de puternic pentru ce am eu nevoie. Imi place foarte mult XSR700 ca aspect dar depasesc bugetul asa ca merg pe MT 07 avand aceasi baza in afara de cateva lucruri cosmetice. CB-ul este calul de bataie dar parca vreau si eu mai multa putere fata de fostul CB aproape 50cp. Achizitia doresc sa o fac spre sfarsitul anului sau in Ianuarie 2022 ca sa prind un pret bun. Imi doresc sa fie Made in Japan, injectie si Abs, din cauza asta sunt cam nehotarat fata de Yamaha si Honda care nu mai fabrica modelele ieftine in Japonia. Problema tipic Romaneasca cumperi motocicleta doar dupa ce stai pe ea in magazin din aceasta cauza am deschis acest topic poate sunt colegi de pe forum care au mers cu ele chair si putin si poate lasa aici o impresie dupa plimbarea respectiva. Sotia imi spune sa imi cumpar una SH in continuare si sa o pun la punct prin colegul nostru de aici: Daca ar fi sa aleg una Second Hand ma gandeam la Honda VFR 800FI sau Pan European 1300. Va multumesc pentru ajutor si va doresc multa sanatate sa scapam de mizeria asta globala. Cheers.
  9. Eu sunt in aceasi situatie si zic ca merita. Esti tanar si te poti stabili definitiv acolo. Incearca sa pleci cu o meserie clara si cautata. Eu sunt sofer pe 3.5 T de 11 ani la o companie din Bucuresti cu salariu decent , de un an si ceva am obtinut C+E cu toate atestatele, licenta de stivuitorist si acum fac D-ul. Eu am fost in UK si am facut un calcul simplu. Elimina Moneda tarii, sa spunem ca vei castiga 1500-2000 X In UK ceva decent sa stai singur ( de preferat cu iubita si ea angajata ) 600-1000 pe luna - Ro garsoniera 800-1000 100 de litri de carburant in UK pana in 200 in RO 600 Pentru o masina de inceput in UK o poti cumpara dintr-un salariu fara credit sau efort - Ro nu o poti cumpara dintr-un salariu Pizza Dominos in UK 10 in RO 36 Lapte in UK 4,5L 3,5grasime 3 si ceva 4 - in RO 1,6L 8-9 Sound Bar JBL 3.1 in UK 430 in RO 1900 Daca nu esti foarte pretentios sau sa incerci sa ai totul din prima, iti garantez ca vei reusi si pe termen lung vei fi mult mai castigat. Eu pe TIR sau pe Autocar/Autobuz voi avea un salariu intre 2100-2600 in mana cu inca un salariu mediu al iubitei ajungem la un 3500+ 1000 chirie 500 asigurare masina + carburant eventuale reparatii 500 mancare 500 haine , gadgeturi etc 1000 sa ii punem deoparte. Inca o chestie foarte interesanta este: Daca vrei credit pentru casa 2 persoane cu acelasi salariu vor obtine credite diferite, afara urmaresc cat castigi, cat capitalizezi etc In Ro poate ai un amic care are un salariu mult mai mare ca tine - automat el obtine un credit mai mare cu toate ca poate tu esti mult mai calculat si capitalizezi mult mai mult ca el. Plus ca iei salariu saptamanal, asta te va ajuta mult la inceput. Mult succes , Alex
  10. Multumesc frumos. Am vorbit cu Razvan .Seara buna in continuare.
  11. Salut poti sa imi dai numarul lui de telefon pe privat sau aici. Cum sonsideri tu. Multumesc anticipat.
  12. Salut, am o Honda CB 500 si vreau sa merg la cineva sa imi sincronizeze carburatoarele in zona Faur, Republica etc Daca imi poate recomanda cineva un mecanic serios, raman dator de cinste. Alex 0736 628 257
  13. Salut, eu il decupez dintr-un filtru de aer nou ( de masina ) si il inlocuiesc odata cu filtrul de aer. Si a mea este limitata la 25Kw si are in flansa de la carburator un element de metal care limiteaza cantitatea de aer care intra in motor. In caz ca ai timp de pierdut sau te intereseaza uite cum se face limitarea.
  14. Cineva a taiat janta sau a rupt-o ca sa poata scoate lantul antifurtul. Daca il cunoaste cineva pe proprietar va rog frumos sa il anuntati, sunt doua motociclete gen cruiser cred. Daca nu poate sa o duca de acolo sa puna antifurtul undeva pe cadru. Nu am sunat la Politie pentru ca oricum nu fac nimic, am mai trecut prin situatii similare . Succes.
  15. Salut Claudiu, sa o stapanesti sanatos. Este o motocicleta geniala. Eu o am pe sora ei:) daca vrei sa ii faci un mic upgrade sa ii schimbi toba finala si anvelopele. Eu folosesc Bridgestone BT45 costa cam 800-900 de lei setul si sunt cu doua compozitii (pe mijloc sunt mai dure ca sa nu se toceasca foarte repede si pe laterale mai moale pentru aderenta mai buna) Acum nu mai am asigurare la a mea dar poate in primavara iesim la plimbare. Eu nu am foarte multi kilometri in sa dar am condus urmatoarele motociclete: Aprilia Leonadro 250, Honda Dominator 650, Suzuki Bandit 600N, Suzuki Volty 250,Suzuki GS 500F,Ducati ST2 si Yamaha FZR 600. Cel mai bine ma simt pe CB, este super manevrabila si cu o toba mai sport are un sunet suberb, foarte economica 300-320km urban pana intra pe rezerva si excelenta pentru a trai motociclismul cu un buget decent. Uite cum suna a mea cu o evacuare aftermarket.Nu este foarte galagioasa dar are un sunet mult mai gros cu bass:)))) Sa intri pe topicul asta ca acolo sunt stransi cei cu CB 500 /index.php?/topic/30820-honda-cb500-home/page-254
  16. Uite ce am patit eu daca ai timp sa citesti. /index.php?/topic/724090-ghinion-de-vineri-13-surub-baia-de-ulei/
  17. Salut, eu am avut o problema asemănătoare si am folosit saiba de cupru de tip C care este plina înăuntru cu un material mai moale si etanseaza perfect costa pana in 10 lei una.
  18. Salut, eu de cand am motocicleta m-am luptat cu un semnalizator incapatanat. Apasam pentru Stanga si dupa ce efectuam virajul incepea sa semnalizeze:). Asa ca apasam pe semnal cu mult inainte sa virez ca sa semnalizeze cand trebuia. Am fost la service si mi-au dat cu spray de contacte ,rezolvand problema temporar. Sugestia unul nou. Am gasit un tutorial si m-am apucat de treaba. Acum merge ca UNS:))))))))))) Dovada: in descrierea clipului gasiti tutorialul dupa care m-am inspirat. A durat cu aproximatie 30 de minute sa desfac, curat ,gresat si asamblat la loc. Daca se apuca cineva trebuie data jos partea cu oglinda si maneta de ambreiaj ca sa ai loc sa scoti cablul de la soc. Apoi din partea de jos intre cele doua suruburi este un loc mic prin care poti impinge mecanismul semnalizatorului afara din suport. Succes.
  19. Salut colegi eu am cumparat pentru Cb-ul meu un prabriz. Abia astept sa vad cum se comporta la 90-100km/h. Arata fain live fata de poze si acum sunt in dubii daca sa il vopsesc sau nu. As vrea sa il vopsesc ceva de genul asta ( este facut in Paint ca sunt paralel cu Photoshop ) Multumesc .
  20. Multumesc, frumos pentru informatii. Momentan nu au joc sau zgomot anormal la rulare. Asa sa strang banii pana cand va fi cazul sa ii inlocuiesc.
  21. Multumesc, frumos. Am sa sun luni la reprezentanta sa intreb de pret si apoi am sa fac o comparatie.
  22. OK, L.u.v . Scuze » Post actualizat in 10 Feb 2017 20:28 Poate ai dreptate,dar eu tin foarte mult la CB-ul meu si sincer am mai multa incredere in batranica mea de 17 ani fata de multe motociclete noi si exclusiviste gen MV Agusta. Din aceasta cauza am si intrebat pentru ca sunt foarte multi producatori aftermarket de componente si piese. Vreau sa cumpar ceva care se apropie de calitatea celor de fabrica. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...