Cezar2 Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Salutare domnilor, detin un 1000RR din 2006 si am urmatoarea problema: Domnul de la care am cumparat motorul la adus din Italia, proprietarul din Italia inainte sa il vand a remontat pe el evacuarea STOCK fara restul componentelor, drept urmare motorul a avut 2 erori in bord: 1 - de la EXUP 2 - de la SERVO MOTOR LOCK Prima eroare de EXUP am resuit sa o anulez cu EXHAUST SERVO ELIMINATOR de la HEAL TECH, dar am in continuare eroare de la SERVO MOTOR LOCK, am fost pe la mecanici mi-au spus ca acel motoras care actioneaza clapeta din evacuare nu e montat deloc nu sunt nici cablurile nici nimic. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Cu ce as putea sa elimin si eroarea de SERVO MOTOR LOCK ? Exista ceva pe piata ce pot cumpara si care sa anuleze ambele erori simultan ? Dupa cateva incercari am observat ca motorul e limitat la 260-265, avand aceasta eroare e posibil ca motorul sa fie intr-un fel de SAFE MODE pana se remediaza problema? E posibil ca puterea motorului in momentul cand are o eroare sa se limiteze ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Bah ce uameni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) Salutare domnilor, detin un 1000RR din 2006 si am urmatoarea problema: Domnul de la care am cumparat motorul la adus din Italia, proprietarul din Italia inainte sa il vand a remontat pe el evacuarea STOCK fara restul componentelor, drept urmare motorul a avut 2 erori in bord: 1 - de la EXUP 2 - de la SERVO MOTOR LOCK Prima eroare de EXUP am resuit sa o anulez cu EXHAUST SERVO ELIMINATOR de la HEAL TECH, dar am in continuare eroare de la SERVO MOTOR LOCK, am fost pe la mecanici mi-au spus ca acel motoras care actioneaza clapeta din evacuare nu e montat deloc nu sunt nici cablurile nici nimic. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Cu ce as putea sa elimin si eroarea de SERVO MOTOR LOCK ? Exista ceva pe piata ce pot cumpara si care sa anuleze ambele erori simultan ? Dupa cateva incercari am observat ca motorul e limitat la 260-265, avand aceasta eroare e posibil ca motorul sa fie intr-un fel de SAFE MODE pana se remediaza problema? E posibil ca puterea motorului in momentul cand are o eroare sa se limiteze ? Multumesc Scapa de motocicleta. E cea mai proasta alegere posibila. In safe mode nu atinge 265/h. Editat Iulie 24, 2018 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar2 Postat August 1, 2018 Autor Share Postat August 1, 2018 de ajutor sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate